Son Dakika

Yanlışımızı söyleyecek kimse kalmadı diyen AKP'li krize neden oldu

AK Parti MKYK Üyesi Vildan Polat, “En yıkıcı yalnızlık, çevremizde yanlışımızı söyleyecek kimsenin kalmamasıdır.” sözleri AK Parti'de krize neden oldu. Polat, tweeti silip açıklama yaptı.

SİYASET 21.09.2021, 10:05
12
Yanlışımızı söyleyecek kimse kalmadı diyen AKP'li krize neden oldu
AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu (MKYK) Üyesi Vildan Polat’ın sosyal medya hesabından paylaştığı ifadeler AK Parti’yi karıştırdı.
AK Parti MKYK Üyesi Vildan Polat, iki gün önce yaptığı paylaşımda, “Eleştiri bize tutulan aynadır. Dışarıdan nasıl görünüyoruz, onu söyler. Her eleştiri sahibini ötekileştirmek, istenmeyen ilan etmek, bizi daha korunaklı ve doğru yapmaz. En yıkıcı yalnızlık, çevremizde yanlışımızı söyleyecek kimsenin kalmamasıdır.” ifadelerini kullandı.
Polat’ın bu sözleri AK Parti’de krize neden oldu. Polat gelen tepkilerin ardından paylaşımını apar topar sildi. Polat’ın sözleri, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı işaret etti yorumlarına neden oldu.
AK Partili Polat, gelen tepkilerin ardından Twitter hesabından açıklama yapmak zorunda kaldı. Polat, “Ak Partimizin mensubu olarak yaptığım ve Siyasetle ilgisi olmayan bir paylaşımın, Eleştiriye tahammülü olmayan Cehape zihniyetli bir sitede siyasi malzeme haline getirildiğini görüncede twiti sildim.” dedi.
Polat’ın açıklaması şöyle:
“Başta kendi özeleştirim ve birey olarak bizlerin, etrafımızdaki olayları ve kendimizi değerlendirmemiz gereken noktayı anlatmaya çalıştığım bir düşünce paylaşımı olarak attığım twiti, Zaten ve Ancak Ce-Ha-Pe zihniyetindeki bir yayın organı bu denli farklı bir noktaya çekebilirdi.
Özeleştiri konusunda hayatın her noktasında ve Siyasal alanda bunu en iyi yapan Ak Partimizin mensubu olarak yaptığım ve Siyasetle ilgisi olmayan bir paylaşımın, Eleştiriye tahammülü olmayan Cehape zihniyetli bir sitede siyasi malzeme haline getirildiğini görüncede twiti sildim.
Kastım, yukarıda yazdığım gibi şahsi bir özeleştiri iken, bunun farklı mecraya çekilerek haberleştirilmesi, Islah olmaz Cehape zihniyetin Apaçık yansımasıdır. Ak Partinin 20 yıllık İktidarının, Dinamik Yaklaşımı ve Eleştiri kültüründen dolayı olduğunu Tüm Milletimiz bilmektedir.”

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 04:15
Güneş 05:43
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:30
Yatsı 20:52
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı