Son Dakika

YTÜ Kampüsüne Part-Time millet bahçesi açıldı!

YTÜ Davutpaşa Kampüsü’ne yapılan part-time millet bahçesi hafta içi kapalı, hafta sonu açık olacak.

GÜNDEM 18.06.2021, 22:25
11
YTÜ Kampüsüne Part-Time millet bahçesi açıldı!
Yıldız Teknik Üniversitesi'nin (YTÜ) Davutpaşa Kampüsü'ne yapılan millet bahçesi hafta içi kapalı, hafta sonu ise halka açık olacak. Öğrencilerin tüm itirazlarına rağmen yapılan part-time millet bahçesi hakkında konuşan YTÜ mezunu CHP Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz, “Öğrenciler, rektörlük ve TOKİ arasında büyük bir problem var. Üniversite kampüs alanının içine bir millet bahçesi yapılıyor. Bu durum o okulun özerkliğine ve okulun içindeki öğrencilerin kendi sosyal faaliyetleri için kullanabilecekleri alana farklı anlamlar da yüklenmesine neden oluyor” dedi.
TOKİ Başkanı Ömer Bulut ise “Hafta içi kullanımı mümkün değil, hafta sonu da orada yine üniversitenin alacağı kararlar doğrultusunda olacak. Öğrencilerimiz için yapılandı ama vatandaşla da paylaştık. Ben Orta Doğu mezunuyum, hafta sonu orada aileler gelip gayet rahat kullanabiliyorlar” şeklinde alınan kararı savundu. 
AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın “Alacaksınız çoluğunuzu çocuğunuzu, çimlerin üzerinde yuvarlanacaksınız” diyerek tanıttığı millet bahçelerinin sayısının 2021 sonu itibarıyla 278'e ulaşacağı bilgisi verilirken, millet bahçeleri için yapılan harcamalar milyarları buluyor.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 27 Nisan 2024
İmsak 04:13
Güneş 05:42
Öğle 12:41
İkindi 16:26
Akşam 19:31
Yatsı 20:54
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı