Yurtdışı en ucuz otobüs biletleri hangi şehire?

Enuygun.com, en ucuz otobüs biletiyle gidilebilecek yurt dışı şehirleri listesini paylaştı.

KÜLTÜR SANAT 21.02.2024, 14:40
3
Yurtdışı en ucuz otobüs biletleri hangi şehire?
Enuygun.com şirketi, gidilecek ülkelerin talep ettiği gerekli belgeleri alarak yalnızca bir otobüs bileti ile gidilebilecek yurtdışı şehirleri duyurdu.
Otobüsle gidilebilecek yurt dışı ülkeler arasında Yunanistan, Bulgaristan, Romanya, Gürcistan yer alıyor. Gidilebilecek şehirler arasında Selanik, Sofya, Bükreş, Batum ve Atina yer alıyor.

Gastronomik zenginliğiyle bilinen Selanik'te Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucu lideri Mustafa Kemal Atatürk'ün doğduğu ev (Atatürk Evi) bulunuyor ve müze statüsünde ziyaret ediliyor. Aristoteles Meydanı, Beyaz Kule, Selanik Arkeoloji Müzesi ve Osmanlı Devleti'nden kalma Bey Hamamı şehirde görülmesi gerek noktalar olarak göze çarpıyor.

Bulgaristan'ın Başkenti Sofya'da Aleksandr Nevski Katedrali, Ulusal Kültür Sarayı, Borisova Bahçe Parkı ve Ivan Vazov Ulusal Tiyatrosu görülmesi gereken yerler listesinde öne çıkıyor.

Gotik, Rönesans ve Barok mimari tarzlı Romanya'nın başkenti Bükreş'te dünyanın en büyük ikinci idari binası olan Parlamento Sarayı, Bükreş Eski Kent Bölgesi'ndeki kafe ve restoranlar, Bükreş Köy Müzesi, Herastrau Park, Ateneum ve Romanya Ulusal Sanat Müzesi ziyaret edilebilir.

Gürcistan'ın Batum kentine giriş için çipli TC kimlik kartı gerekiyor. Şehirde, Ali ve Nino heykelleri ile Batum Botanik Bahçesi ziyaret edilebilir.

Yunanistan'ın başkenti Atina'da Partenon, Akropolis, Akropolis Müzesi ve Ulusal Arkeoloji Müzesi ziyaret edilebilir.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 09 Mayıs 2024
İmsak 03:57
Güneş 05:30
Öğle 12:40
İkindi 16:28
Akşam 19:41
Yatsı 21:07
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı