Ankara Valiliği kuvvetli sağanak uyarısında bulundu!

Ankara'da günlerdir etkili olan kuvvetli yağışlar yarın da devam edecek. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün uyarısının ardından Ankara Valiliği de vatandaşları sel, su baskını, yıldırım ve yerel dolu yağışına karşı dikkatli ve tedbirli olmaları konusunda uyardı.

GÜNDEM 29.04.2024, 13:55
Ankara Valiliği kuvvetli sağanak uyarısında bulundu!
Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün verilerine göre, Ankara'da yarın öğle saatlerinden sonra gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Yağışın 15.00 sıralarında başlayıp 23.00'e kadar sürmesi tahmin ediliyor.
Ankara Valiliği, Meteoroloji'nin uyarısının ardından vatandaşları uyardı. Valilik tarafından yapılan açıklamada, yarın Ankara genelinde yerel olarak kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak beklendiğinden sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, yağış sırasında kuvvetli rüzgar ve fırtına gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiği vurgulandı.
Valilik tarafından yapılan söz konusu açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

"Meteoroloji Genel Müdürlüğü Analiz ve Tahmin Merkezi'nden alınan son verilere göre yarın Ankara genelinde yerel olarak kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak beklendiğinden sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, yağış anında kuvvetli rüzgâr ve fırtına gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir."

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 15 Mayıs 2024
İmsak 03:49
Güneş 05:24
Öğle 12:40
İkindi 16:29
Akşam 19:46
Yatsı 21:15
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı