Son Dakika

Sergen Yalçın düğmeye bastı: Futbolcuları uyardı ve büyük değişim...

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Alanya mağlubiyeti sonrasında takımına sert eleştirilerde bulunarak ilk 11’de büyük değişime hazırlanacağı öğrenildi.

SPOR 22.11.2021, 11:10
8
Sergen Yalçın düğmeye bastı: Futbolcuları uyardı ve büyük değişim...
Beşiktaş Teknik Direktörü  Sergen Yalçın, Alanyaspor karşısında aldıkları 2-0’lık mağlubiyet sonrasında oyuncularına sert sözlerle yüklenmişti.
Fanatik'ten Orhan Yıldırım'ın haberine göre Sergen Yalçın, “Sahada verilen mücadelenin, oynanan oyunun, isteksizliğin, hiçbir şey yapmamanın, maç kazanmak için hiçbir çaba sarf etmemenin sorumluluğunu almak istemiyorum. Bundan öncekileri alıyorum ama bunu almıyorum. Bizi üzen durum daha önceki oyunlarda en azından kazanma arzusu vardı. Ama bu maç artık kelimelerin tükendiği bir maç. Özellikle oyunsal anlamda hiçbir şey yapmadığımız, resmen mağlubiyeti kabullenmiş bir oyuncu grubunun sahada olması enerjisinin sahada olmaması bizi üzen taraf. 2 senedir bu kadar çaresizce kenarda maçı izlediğimi hatırlamıyorum” dedi.
Siyah-beyazlı futbolculardaki son dönemdeki performans düşüklüğü nedeniyle düğmeye basan Yalçın. 4 yıldıza özel uyarı yaptı.
Etkisiz futbol sonrasında ilk 11’de değişim kararı aldığı bildiren Yalçın'ın; Alanya maçındaki kademe hatası sebebiyle takıma ilk golü yediren Welinton Souza ile performansında büyük düşüş gözlenen Domagoj Vida ile önceki gün yaptığı pas hatalarıyla herkesi şaşırtan Atiba Hutchinson ve sezon başından beri beklentilerin altında kalan Kenan Karaman’ı kulübeye çekeceği öğrenildi.
Bu isimlerin yerine; Javier Montero, Necip Uysal, Can Bozdoğan ve Kevin N’Koudou gibi isimlerin görev alması bekleniyor. Öte yandan takımın düşüşteki yıldızları Valentin Rosier, Rachid Ghezzal, Miralem Pjanic ve Alex Teixeira’nın da özellikle uyarılacağı kaydedildi.
Orhan Yıldırım

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 30 Nisan 2024
İmsak 04:08
Güneş 05:38
Öğle 12:41
İkindi 16:26
Akşam 19:33
Yatsı 20:57
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı