Son Dakika

BAŞKAN ÖNTÜRK: AYDINLIK YARINLARA YENİDEN KAVUŞACAĞIZ

AK Parti Hatay İl Başkanı Mehmet Öntürk, Kırıkhan ve Hassa Mahalle Muhtarları ile istişare ve değerlendirme toplantısında bir araya geldi.

YEREL HABERLER 26.04.2023, 20:45
8
BAŞKAN ÖNTÜRK: AYDINLIK YARINLARA YENİDEN KAVUŞACAĞIZ

AK Parti Hatay İl Başkanı Mehmet Öntürk, Kırıkhan ve Hassa Mahalle Muhtarları ile istişare ve değerlendirme toplantısında bir araya geldi.

Mahalle muhtarlarının taleplerini hizmete dönüştürmeye devam edeceğini vurgulayan AK Parti Hatay İl Başkanı Mehmet Öntürk: “Burada, partiler üstü bir topluluk görüyorum. Memleket Milletçiliği görüyorum. Memleketine sahip çıkan tüm muhtarlarıma teşekkür ediyorum. Öncellikle çok büyük bir felaket geçirdik. Bu felakette yakınlarımızı kaybettik. Rabbim Mekânlarını Cennet Eylesin. Yaralarımıza acil şifalar diliyorum. Maddi ve manevi kayıplarımız var. Yaşam alanlarımız elimizden kayboldu. Mevla’m bir daha böyle bir afeti ne şehrimize, ne ülkemize ne de tüm insanlığa göstermesin. Yaralarımızı sarmaya çalışıyoruz. El birliği ile saracağız. Şehrimizi yeniden imar edeceğiz. Bu imarı yaparken köylerimiz dâhil, haktan adaletten şaşmadan, vatandaşlarımızın haklarını koruyarak yapacağız. Biliyorsunuz, AK Parti söz verdiği zaman yapar. Hamd olsun bugüne kadar, ne söz verdiysek yaptık. Çünkü yola çıkarken niyetimiz, bu Millete hizmet etmekti. Milletimizle el ele vererek yaptık. Yükümüz ağır, yolumuz engebeli. İnşallah hep birlikte aşacağız. ” dedi.

Son beş yılda birçok badireler atlatıldığının altını çizen Başkan Öntürk: “Pandemi döneminde evlerimizden çıkamaz hale geldik. İşini, aşını kaybedenler oldu. Sağlık alt yapımızın gücü ile, pandemi döneminde devletimiz en az hasarla ülkesini limana taşıdı. Ardından 11 ilimizin yaşadığı bir afetle, ülke olarak ‘’dayanışma ruhu’’  ile yaralarımızı sarmaya, şehirlerimizin yeniden ayağa kaldırmak için çalışmalara başladık. Kimse endişe etmesin Hatay’ımızı aydınlık yarınlara yeniden kavuşturacağız.

Şu an ülkemiz iki çizgide siyaset yapıyor. 22 senedir vesayetle mücadele ettik. Gayretimiz hep Yerli ve Milli bir ülke olmak içindi. Ülkemizi bölmek, zayıflatmak isteyenlere asla geçit vermedik, vermeyeceğiz. FETÖ denen bela ile mücadele ettik. Bu milletin, milli ve manevi değerleri ile yıllarca oynandı. Ülkemizin yerli ve milli olmaması için her türlü planı devreye sokan şer odaklarına asla geçit vermedik. Artık kendi yerli ve milli arabalarımızı üretiyor,  savunma sanayimizde milli adımlar atıyoruz. Bu üst düzey çalışmalarla, hep birlikte gururlandık. Ülkemizin demokrasisini ve kalkınmasını güçlendirmeye de aynı şekilde devam edeceğiz.

Yaşadığımız bu afetin altından en gelişmiş ülkeler bile kalkamaz. Bizler bunun da üstesinden devlet ve milletimiz el ele kalkacağız, kimsenin şüphesi olmasın. Devletimiz bu güç ve kudrettedir. Şehrimiz için birlik ve beraberliğimizi koruyarak, ilimizi yeniden inşa ve ihya edecek çalışmaları da yine hep birlikte yapacağız. 14 Mayıs zaferini de geleceğimize sahip çıkarak taçlandıracağız” diyerek sözlerini sonlandırdı.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 27 Nisan 2024
İmsak 04:13
Güneş 05:42
Öğle 12:41
İkindi 16:26
Akşam 19:31
Yatsı 20:54
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı