Son Dakika

YAPAR: KÜSKÜNLÜK VEYA KIRGINLIKLA YANLIŞ TERCİH YAPMAYIN

AK Parti Antakya Belediye Başkan adayı İbrahim Naci Yapar, medeniyetlere evsahipliği yapan Antakya’yı yeniden ayağa kaldırmak için yatırım rekoru kıracaklarını söyledi.

YEREL HABERLER 30.03.2024, 18:58
7
YAPAR: KÜSKÜNLÜK VEYA KIRGINLIKLA YANLIŞ TERCİH YAPMAYIN

AK Parti Antakya Belediye Başkan adayı İbrahim Naci Yapar, medeniyetlere evsahipliği yapan Antakya’yı yeniden ayağa kaldırmak için yatırım rekoru kıracaklarını söyledi.

Cumhur İttifakının adayı İbrahim Naci Yapar, seçim öncesi vatandaşları bilgilendirerek, “Makamın değil, halkın adamı olmak için varız. 1 Nisan Pazartesi gününden itibaren Antakya’da yeni bir dönem başlayacak” dedi. 6 Şubat depreminin ardından Antakya’yı ayağa kaldırmak için göreve talip olan AK Parti Antakya Belediye Başkan adayı İbrahim Naci Yapar, 31 Mart’ta gerçekleştirilecek olan yerel seçimler için vatandaşlardan destek istedi. AK Partili belediyelerin hizmet belediyeciliği olduğuna vurgu yapan İbrahim Naci Yapar, Antakya’nın her yerinde 6 Şubat depreminin izlerinin hızlıca silinmesi için yoğun bir çaba sarf edildiğini ve 31 Mart yerel seçimlerinin ardından da bu çabanın devam edeceğinin altını çizdi. Konuşmasında vatandaşlara çağrıda bulunan AK Parti Antakya Belediye Başkan adayı İbrahim Naci Yapar, adaletli belediyecilik anlayışından hiçbir zaman sapmayacaklarını belirterek, “Sizler yıllarca AK Partiye, Sayın Cumhurbaşkanımıza canı gönülden destek verdiniz. AK Partiyi asıl sırtlayan insanlar sizlersiniz. Küskünlük veya kırgınlıkla yanlış tercih yapmayın, oyunuzu mutlaka kullanın, sandıklara da sahip çıkın” diye konuştu.

MAKAMIN DEĞİL, MİLLETİN ADAMI OLMAK İÇİN VARIZ

Yerel seçimin, genel seçimlerden farklı olduğuna dikkat çeken AK Parti Antakya Belediye Başkan adayı İbrahim Naci Yapar, “Bunu bir genel seçim gibi değerlendirmeyelim. Benim sizden istirhamım oy verirken adayları mukayese edin ve işi ehil olana verin. Belediyeyi dar bir zümrenin makamı olmaktan çıkaracağız. Şehri teslim edeceğiniz insanlara şöyle bir bakın, sorun, soruşturun ve liyakat durumuna bakın. Bizler bu göreve talip olduğumuz zaman ‘makamın değil, milletin adamı olmak için varız’ dedik. 31 Mart seçimlerinin ardından belediyeleri milletin makamı haline getireceğiz. Antakya’yı tekrar ayağa kaldırmak için yatırım rekoru kıracağız. Toplumun, halkın çıkarlarını gözeteceğiz. Bizi bu kutlu yolda yalnız bırakmayın” diye sözlerini tamamladı.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 02 Mayıs 2024
İmsak 04:05
Güneş 05:36
Öğle 12:41
İkindi 16:27
Akşam 19:35
Yatsı 21:00
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı