4 yaşındaki Meryem’den duygulandıran bağış

AGD ve MGV’nin Ankara’daki yeni binasının inşaatı bağışlarla yükseliyor…

GÜNDEM 07.04.2021, 04:35
24
4 yaşındaki Meryem’den duygulandıran bağış
Ankara Pursaklar’da yapımına devam edilen AGD ve MGV’nin yeni genel merkez binasına destekler sürüyor. Elâzığ’da yaşayan 4 yaşındaki minik Meryem, biriktirdiği parasını bina inşaatında kullanılmak üzere yetkililere iletti. Küçük Meryem’in bu bağışı görenleri duygulandırdı.
Anadolu Gençlik Derneği ve Milli Gençlik Vakfı’nın Ankara Pursaklar’da yükselen yeni genel merkez binasının inşaatı hızla devam ediyor. Büyük bir bölümünün tamamlandığı inşaata destekler de her kesimden geliyor. Birçok kişi kumbaralarla desteklerini iletirken, duygulandıran bağışlar da gelmeye devam ediyor.

İnşaatı devam eden bina için Anadolu’nun birçok yerinden vatandaşlar desteklerini sürdürürken Elâzığ’dan gelen bir bağış ise duygulandırdı. Elâzığ’da yaşayan 4 yaşındaki Meryem, kumbarasında biriktirdiği parayı binanın inşaatında kullanılmak üzere ilgililere iletti. Meryem’in bu önemli bağışı görenleri duygulandırdı.

AGD ve MGV Genel Başkanı Salih Turhan, minik Meryem’in bağışından dolayı çok duygulandığını ifade ederek, kendisine teşekkür etti. Turhan, “Elâzığ’dan 4 yaşındaki Meryem kızımızın genel merkez binası için yaptığı bağış... Kızımıza, ailesine çok teşekkür ediyorum. Allah razı olsun” dedi.

AGD Elâzığ Şube Başkanı Recep Koca ise, “İnşaatı devam eden AGD Genel Merkezi ve Kadim Eğitim Merkezimize kumbarasında biriktirdiği harçlıklarını bağış yaparak genel merkezimize vermek üzere bize teslim eden; yaşı küçük ama yüreği dağlar kadar büyük Meryem kardeşimize teşekkür ederim. Rabbimiz infakını bereketlendirsin” temennisinde bulundu.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 04:15
Güneş 05:43
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:30
Yatsı 20:52
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı