40 kişinin hidayetine vesile oldular

Günümüzün en büyük problemlerinden olan deizm ve ateizm bataklığına saplanan vatandaşlarımızın İslam ile kucaklaşabilmesi adına değerli bir çalışma başlatılmıştı.

GÜNDEM 06.11.2022, 04:35
2
40 kişinin hidayetine vesile oldular
İsmailağa camiasının değerli hocalarından olan ve Dirâyet mecmuası Genel Yayın Yönetmenliği görevini yürüten müderris ve yazar Ömer Faruk Korkmaz’ın öncülüğünde Dirâyet’le Hidayete başlığı altında çok değerli bir çalışmaya imza atılıyor. Deizm ve ateizmin ortaya attığı şüphelerden etkilenen gençlerin zihnindeki sorulara birebir şekilde cevap verilen Dirâyet’le Hidayete başlıklı çalışmada günümüzün en önemli problemlerinden birine derman olunmaya çalışılıyor. Deizm ve ateizm gibi illetlere saplanan vatandaşlarımız, 0507 588 62 20 numaralı WhatsApp hattından Dirâyet’le Hidayete ekibine ulaşabiliyor.

Dirâyet’le Hidayete isimli çalışmanın başlamasının üzerinden henüz iki aylık bir süre geçerken, önemli sayıda kişinin hidayetine vesile olunduğu öğrenildi. Konuya ilişkin olarak açıklamada bulunan Ömer Faruk Korkmaz, “2 ay önce başladığımız faaliyetimizle yaklaşık 40 kardeşimizin kelime-i şehâdet getirerek İslâm ile müşerref olmasına vesile olduk elhamdülillâh. Kardeşlerimizle irtibatı koparmamaya da gayret ediyoruz. Rabbim bu uğurdaki gayretlerimizi rızasına muvafık kılsın” ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 04:15
Güneş 05:43
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:30
Yatsı 20:52
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı