AGD, 47’nci dönem çalışmalarına başladı

Anadolu Gençlik Derneği (AGD), Millî Gençlik Vakfı (MGV) 47’nci Dönem Bölgesel Değerlendirme ve İstişare Toplantıları devam ediyor.

GÜNDEM 21.06.2021, 04:35
4
AGD, 47’nci dönem çalışmalarına başladı
AGD, MGV Genel Başkanı Salih Turhan’ın katılımıyla gerçekleşen toplantılarda, AGD’nin geçmiş dönemde yapmış olduğu faaliyetler şube başkanlarının katılımıyla değerlendiriliyor.
AGD Bölgesel Değerlendirme ve İstişare Toplantıları, 8 bölgede gerçekleştirilecek. İlk bölgesel toplantılar, Şanlıurfa, Bitlis ve Karabük’te gerçekleştirildi. Yapılacak toplantılar ile Anadolu Gençlik Derneği (AGD)  gençliğe ulaşacak yeni çalışmaların istişaresini yapacak.

Bölgesel Değerlendirme ve İstişare Toplantıları’nda konuşma gerçekleştirilen AGD, MGV Genel Başkanı Salih Turhan, gençlik çalışmalarının önemine vurgu yaparak, “Anadolu Gençlik Derneği, şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da üstlendiği misyonu geçmişten aldığı güçle, yarınlara daha büyük bir heyecanla taşıma azim ve kararlılığındadır. Anadolu Gençlik Derneği’nin projesi insan, muhatap kitlesi gençliktir. Sevdası tüm insanlığın saadetidir” dedi.

AGD tarafından organize edilen Yaz Etkinlikleri hakkında bilgi veren Turhan, “AGD’nin Yaz Etkinlikleri kapsamında, tarihe, çağa ve yarınlara duyarlı; kardeşliğin, merhametin, sevginin ve iyiliğin yaygınlaşmasında emek sahibi; adaletin tesisinde kararlı, bilgili, inançlı ve çalışkan bireylerin yetiştirilmesini hedefliyoruz. Hayırlı çalışmalara imza attığımız 46’ncı dönemi geride bırakırken 47’nci dönemde, gençliğimiz, milletimiz, mazlum coğrafyalar ve tüm insanlık özverili ve gayretli çalışmalar beklemektedir. Tüm komisyonlarımızla yeni dönemin planlanması ve gençliğin ihyası için çalışmalarımıza ilk günkü heyecanımızla sürdürmeye devam edeceğiz. Kampüslerde, sıralarda, kantin sohbetlerinde, mescit sohbetlerinde, okulda, yaşadıkları ev ve yurtlarda kardeşlerinin ve mazlum coğrafyaların dertleriyle dertlenmektedirler. Gençlerimizin özverili ve gayretli çalışmaları Allah’ın izniyle davamıza güç ve bereket katmaya devam edecektir” diye konuştu.

Bölgesel Değerlendirme ve İstişare Toplantıları kapsamında bölgede bulunan AGD, MGV Başkanı Salih Turhan, Bitlis’in kanaat önderlerinden Norşin şeyhlerinden Şeyh Abdulgani Mutlu Hoca’yı ziyaret etti. Ziyarete, Bitlis Şube Başkanı Abdürrahim Doğru ve teşkilat mensupları da katılım gösterdi.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 04:15
Güneş 05:43
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:30
Yatsı 20:52
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı