Son Dakika

AGD/MGV Genel Başkanı Salih Turhan, İstanbul'da trafik kazası geçirdi

AGD ve MGV Genel Başkanı Salih Turhan'ın içinde bulunduğu otomobile İstanbul'da bir araç arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle göğsünden darbe alan Turhan'ın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

GÜNDEM 19.11.2021, 22:45
41
AGD/MGV Genel Başkanı Salih Turhan, İstanbul'da trafik kazası geçirdi
Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Genel Başkanı Salih Turhan, teşkilat çalışmaları için bulunduğu İstanbul'da saat 11.00 sularında bir trafik kazası geçirdi. Turhan’ın sağlık durumunun iyi olduğu ve tedbir amaçlı dinlendirildiği öğrenildi.
milligazete.com.tr’nin edindiği bilgiye göre, İstanbul’a teşkilat çalışmaları için gelen AGD ve MGV Genel Başkanı Salih Turhan’ın içinde bulunduğu otomobile arkadan gelen bir araç hızla çarptı. Çarpmanın etkisiyle arka koltukta oturan Turhan göğüs kısmından darbe aldı. Beykoz Devlet Hastanesinde tahlil ve tetkikleri yapılan Salih Turhan akşam saatlerinde hastaneden taburcu edildi. Salih Turhan’ın bir süre evinde istirahat edeceği öğrenildi.
AGD İstanbul Şube Başkanı Mehmet Yaroğlu, Salih Turhan'ın sağlık durumunun iyi olduğunu, hastanede yapılan tetkikler sonrası herhangi bir problemin olmadığını söyledi.
AGD Genel Merkezi tarafından da yapılan açıklamada, “Teşkilat çalışmaları için  İstanbul’da bulunan Genel Başkanımız Salih Turhan Bey trafik kazası geçirmişlerdir. Durumu iyi olup, tedbir amaçlı dinlendirilmektedir.” denildi.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 27 Nisan 2024
İmsak 04:13
Güneş 05:42
Öğle 12:41
İkindi 16:26
Akşam 19:31
Yatsı 20:54
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı