Son Dakika

AKP harekete geçti! Kabaş dahil Özkoç ve Erdoğdu'yu da suç duyurusu

AK Parti teşkilatları olarak TELE1 yayınında Erdoğan hakkında ifadeleri nedeniyle Sedef Kabaş dahil Özkoç ve Erdoğdu için suç duyurusunda bulunacak.

GÜNDEM 22.01.2022, 15:10
4
AKP harekete geçti! Kabaş dahil Özkoç ve Erdoğdu'yu da suç duyurusu
Gazeteci Sedef Kabaş, TELE1’de gazeteci Uğur Dündar’ın sunduğu programda dile getirdiği “Çok meşhur bir söz vardır. Taçlanan baş akıllanır diye. Ama görüyoruz ki gerçek değil. Ya da tam tersi bir söz vardır. Büyükbaş hayvan bir saraya girdiği zaman o kral olmaz. O saray ahır olur” ifadeleri sebebiyle Cumhurbaşkanı’na hakaretten gece saatlerinde evinden gözaltına alınmıştı.
Teşkilattan Sorumlu AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, 81 ilde AK Parti teşkilatları olarak gazeteci Sedef Kabaş, milletvekilleri Engin Özkoç ve Aykut Erdoğdu için suç duyurusunda bulunacaklarını duyurdu.
Kandemir Twitter’dan şu mesajı paylaştı:

“Bir televizyon kanalında Sayın Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımıza dönük kabul edilemez, ahlaksız ifadeler sebebiyle AK Parti teşkilatları olarak tüm ülke genelinde Sedef Kabaş, Engin Özkoç ve Aykut Erdoğdu için suç duyurusunda bulunacağız. Kamuoyuna saygıyla duyururuz.”

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 04:15
Güneş 05:43
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:30
Yatsı 20:52
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı