Ali İhsan Yavuz’dan erken seçim açıklaması: Erdoğan bal gibi olur

AK Partili Ali İhsan Yavuz, Haziran 2023'te seçime gidileceğini savunarak, “Erken seçim meçim yok. Recep Tayyip Erdoğan bal gibi aday olur. Ben size bunu hukuki açıdan ispat edebilirim." dedi.

SİYASET 25.10.2021, 14:00
2
Ali İhsan Yavuz’dan erken seçim açıklaması: Erdoğan bal gibi olur
2019 yerel seçimlerinde “Hiçbir şey olmadıysa bile kesinlikle bir şeyler oldu” sözleriyle hafızalara kazınan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, partisinin Düzce İl Başkanlığı’nın programında erken seçim, anketler ve Erdoğan’ın olası adaylığı konusunda açıklamalarda bulundu.
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 2023 seçimlerinde aday olabileceğini savunan Ali İhsan Yavuz, “Recep Tayyip Erdoğan, bal gibi aday olur ve bugünkü anket sonuçlarına ve sokağın sesine baktığımız zaman yeniden Cumhurbaşkanı olur. Ben size bunu hukuki açıdan ispat edebilirim. Merak etmeyin, zerre şüphe yok. Fakat bu tartışmayı yapacağız, unutmayın.” dedi.
Yavuz, konuşmasında şunları söyledi:
“CHP kafası diyorlar ki, 'Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan önümüzdeki seçimlerde aday olamaz, erken seçim olmazsa.' Bazı arkadaşlarımız da diyor ki 'Olsun, birkaç gün erken seçim yaparız'. Alakası yok arkadaşlar. Recep Tayyip Erdoğan, bal gibi aday olur ve bugünkü anket sonuçlarına ve sokağın sesine baktığımız zaman yeniden Cumhurbaşkanı olur. Ben size bunu hukuki açıdan ispat edebilirim. Merak etmeyin, zerre şüphe yok. Fakat bu tartışmayı yapacağız, unutmayın. Haziran 2023'te seçime gidiyoruz. Erken seçim meçim yok. Cumhurbaşkanı adayımız da Recep Tayyip Erdoğan. Ondan da şüphe yok.”

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 04:15
Güneş 05:43
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:30
Yatsı 20:52
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı