Son Dakika

Animasyon filmi Efsane Takım: Bilim Kahramanları vizyona girdi

Süper kahraman animasyon filmi “Efsane Takım: Bilim Kahramanları” bugün sinemalarda vizyona girdi. Filmde, Hezârfen, Hayyan, Cezeri ve Lagâri gibi yerli bilim insanları yer alıyor.

KÜLTÜR SANAT 07.10.2022, 20:45
14
Animasyon filmi Efsane Takım: Bilim Kahramanları vizyona girdi
Türkiye’nin ilk yerli süper kahraman animasyon filmi olma özelliğini taşıyan Efsane Takım: Bilim Kahramanları, çocukların bilime olan ilgisine katkıda bulunmayı hedefliyor. Yönetmen ve senaristliğini Suat Emuce'nin yaptığı Efsane Takım: Bilim Kahramanları Türkiye genelinde 213 sinemada bugün vizyona girdi.
Efsane Takım: Bilim Kahramanları, yerli bilim insanlarımızın dünyayı tehlikeye sürüklemek isteyen kötü karakter Sutung’a karşı sürprizlerle dolu mücadelesini anlatıyor. Sutung’un dünyayı imha planından haberdar olan Gizli Görevler Merkezi, kötülükle başa çıkması için dört kişiden oluşan süper kahraman ekibi Efsane Takım’ı görevlendiriyor. İlk olarak Kaçkar ve Bey Dağları’ndaki ormanlara yapılan biyolojik saldırıyı durdurmak için harekete geçen Efsane Takım’a daha sonra Firnas ve Ayşe isimli iki küçük kahraman eşlik ediyor.Dukka Medya tarafından hazırlanan filmin dağıtımını TME Films yapıyor. 
Filmin müzikleri Can Atilla tarafından hazırlandı. 

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 04:15
Güneş 05:43
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:30
Yatsı 20:52
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı