Arınç’tan Doğu Perinçek’e sert sözler: Sana itibar edenlere bin lanet…

Hz Muhammed'le (SAV) hadsiz ifadeler kullanan Doğu Perinçek’e Bülent Arınç’ın oğlu AKP milletvekili Ahmet Mücahit Arınç’tan sert sözler geldi.

GÜNDEM 01.09.2022, 16:05
1
Arınç’tan Doğu Perinçek’e sert sözler: Sana itibar edenlere bin lanet…
AKP’yle ittifak halinde bulunan Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek geçtiğimiz gün yaptığı bir konuşmada hadsiz bir şekilde Hz Muhammed'le (SAV) kendini kıyaslamıştı.
Doğu Perinçek ifadeleri sosyal medyada gündem olurken gazeteci Memduh Bayraktaroğlu da konuyu köşesine taşıdı.
Doğu Perinçek’in ““Hz. Muhammed bir yılda ancak 40 kişiyi buldu, biz yine 40 bin kişiyi bulduk. Hz. Muhammed’ten çok ileri bir noktadayız…” şeklindeki skandal sözlerini okuyucularına hatırlatan Memduh Bayraktar, Perinçek’e "İyi ama Doğu Bey… Hz. Muhammed 40 kişiyi bulduğunda… Mekke’nin nüfusu: 2500 idi… Siz 40 bin kişiyi bulduğunuzdaysa… Türkiye’nin nüfusu:”85 milyon…” sözleriyle karşılık verdi.

Bayraktaroğlu yazısının devamında AKP eski Meclis Başkanı Bülent Arınç’ın oğlu AKP İstanbul Milletvekili Ahmet Mücahit Arınç’ın da Doğu Perinçek’e sözlerinden dolayı lanet okuduğunu hatırlattı.
Ahmet Mücahit Arınç’ın babası Bülent Arınç’tan habersiz bu çıkışı yapmayacağını belirten Bayraktaroğlu konuyla ilgili şunları belirtti:

“ AK Parti İstanbul Milletvekili Ahmet Mücahit Arınç… Doğu Perinçek’in kendisini Hz. Muhammed’le kıyaslamasına: Çok öfkelendi…Ve şöyle dedi:“Sana da sana paye verenlere de sözlerine itibar edip alkışlayanlara da bin lânet…”Alışıldık durum tespitini yapayım mı ben de…“Oğul Arınç, babasından icazet almadan bu çıkışı yapamaz…”.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 04:15
Güneş 05:43
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:30
Yatsı 20:52
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı