"Berat Albayrak'ı arattı! Ahmet Davutoğlu'nun yanına döner mi?"

Berat Albayrak'ı milletin arayacak hale geldiğini savunan Ahmet Takan, ekonomi kulislerinde konuşulanları yazarak "Lütfi Elvan, Davutoğlu'nun yanına döner mi?" diye sordu.

GÜNDEM 20.10.2021, 10:00
20
Dolar kuru rekor kırarken Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan'ın çkıkp bugüne kadar neden konuşmadığı merak edilirken Korkusuz gazetesi yazarı Ahmet Takan, ekonomi kulislerinde dolaştırılan sıcak iddalardan bahsetti. Millet neredeyse damat Berat Albayrak'ı arayacak hale geldiğini savunan Takan, "Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan'a kafanızdan tekrar Ahmet Davutoğlu’nun yanında konuşlanmak gibi bir düşünce geçiyor mu?" diye yazdı.
"Sorumlu olduğunuz ekonomi cephesinde gece gündüz operasyonlar yapılıyor" diyerek Lütfi Elvan'a için Takan, "Gizli kapaklı yapılan uluslararası anlaşmalar ile ilgili iddialar almış başını gidiyor. Dolar her gün rekor üstüne rekor kırıyor. Nerelerdesiniz?.. Neden hiç ortalarda görünmüyorsunuz?.." diye sordu.
"Millet neredeyse damat Berat Albayrak’ı arayacak hale geldi!.." diye yazan Takan şöyle devam etti:
"Yoksa Ulaştırma Bakanlığı yaptığınız dönemde yanınızdan hiç ayrılamayan dostlarınızda mı sizi terk etti?.. Tayyip Erdoğan’a bir elçiyle de mi ulaşabilme imkanı bulamıyorsunuz?.. Kafanızdan tekrar Ahmet Davutoğlu’nun yanında konuşlanmak gibi bir düşünce geçiyor mu?.."

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 04:15
Güneş 05:43
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:30
Yatsı 20:52
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı