Beşiktaş'ta yerli harekatı! Stoper için o isimleri gözüne kestirdi

Beşiktaş'ta yerli harekatı başladı. Stoper için siyah-beyazlı ekip Abdülkerim Bardakçı ve Arda Kızıldağ'ı gözüne kestirdi.

SPOR 28.05.2021, 09:05
16
Beşiktaş'ta yerli harekatı! Stoper için o isimleri gözüne kestirdi
Sezonu Süper Lig ve Türkiye Kupası şampiyonlukları ile tamamlayan Beşiktaş, transfer çalışmalarını sürdürüyor.
Atletico Madrid'den kiralanan Montero ile yollarını ayıran siyah-beyazlılar, bu bölgeye takviye için hedeflerini de netleştirdi.
Beşiktaş taraftarlarının oluşturduğı haber portalı Duhuliye'de yer alan habere göre stoper için sezon başında da gündeme gelen ve Alanyaspor'la sözleşmesi biten Steven Caulker ile temas kuran siyah-beyazlıların yerlilerde ise listesinde 2 isim var.

Geçen sezon Konyaspor'da gösterdiği performansla dikkat çeken ve Milli Takım'a da çağrılan Abdülkerim Bardakçı, Kartal'ın listesinde ilk sırada yer alıyor.
Konyaspor'la 1 senelik sözleşmesi kalan 26 yaşındaki futbolcu da Beşiktaş'a gelmeye sıcak bakarken bonservis konusunun uygun bir ücret ya da takas yoluyla çözülmesi planlanıyor.

Beşiktaş'ın stoper bölgesi için listesinde uzun süredir yer alan bir diğer isim ise Gençlerbirliği forması giyen Arda Kızıldağ...
Süper Lig'den düşen başkent ekibinde yıldızı parlayan 22 yaşındaki futbolcudan siyah-beyazlılar olumlu yanıt alırken tek sorun 1 sene daha devam eden sözleşme. Bu konuda Arda'nın kulübünden anlayış göstermesini isteyeceği ifade edildi.
Beşiktaş yönetimi, teknik direktör Sergen Yalçın'ın son kararına göre bu isimlerden birini renklerine bağlayacak.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 04:15
Güneş 05:43
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:30
Yatsı 20:52
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı