Son Dakika

Biden, Siyonist olduğunu itiraf etti! Katil ideolojinin haşereleri

ABD Başkanı Joe Biden, 13-16 Temmuz'da İsrail, Filistin ve Suudi Arabistan'ı kapsayan bölge ziyaretinin ilkini Siyonist İsrail rejimine yaptı.

DÜNYA 14.07.2022, 00:45
4
Biden, Siyonist olduğunu itiraf etti! Katil ideolojinin haşereleri
ABD Başkanı Joe Biden'ın Ortadoğu'da gerçekleştirdiği ziyaretler kapsamında ilk durağı Siyonist İsrail rejimi oldu.
Biden, işgalci Siyonist İsrail'in sözde cumhurbaşkanı Isaac Herzog, Siyonist İsrail'in sözde başbakan Yair Lapid tarafından karşılandı.
Biden, burada gerçekleştirdiği ziyarette Siyonizm'e dair dikkat çeken açıklamada bulundu.
Ziyaret kapsamında yaptığı konuşmasının başında, “Dostlarımla yeniden bir arada olmak ve bağımsız Yahudi devleti İsrail’i ziyaret etmek benim için bir onurdur” dedi.
Biden, yıllar önce Siyonist İsrail’e yaptığı bir ziyarette kendisinin “Siyonist olduğuna” yönelik sözlerini hatırlatarak, “O zaman söylemiştim, şimdi yine söylüyorum: Siyonist olman için Yahudi olmana gerek yok” diye konuştu.
Siyasi kariyeri boyunca Siyonist İsrail’e yaptığı 10’uncu ziyarete vurgun yapan Biden, “Şimdi Başkan olarak İsrail Devleti ile ilişkilerimizin daha derin, daha güçlü olduğunu söylemekten gurur duyuyorum” diye konuştu.
Biden, şöyle devam etti:
“Bu ziyaretle birlikte bağlantımızı daha da güçlendiriyoruz. Dünyanın en gelişmiş savunma sistemleri konusunda İsrail’le ortak çalışma dahil, ABD’nin İsrail’in güvenliğine olan sarsılmaz bağlılığını vurguluyoruz. Şimdi buradan, ABD’nin Demir Kubbe’ye desteği ve İsrail’in yeni Demir Işın adındaki sistemleri de dahil olmak üzere İsrail’in füze ve roket savunma kabiliyeti konusunda bilgi almaya geçeceğim."
Siyonist ideoloji, Filistin, Irak, Suriye, Libya, başta olmak üzere bölgede istikrarsızlığın temel nedeni olmaya devam ederken Müslüman coğrafyalarındaki kan ve gözyaşı hâlâ dinmedi.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 04:15
Güneş 05:43
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:30
Yatsı 20:52
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı