BTH’da görev değişimi

MİLKO kuruluşu Belediye Teknik ve Sosyal Hizmetler Organizasyonu Derneği’nde bayrak değişimi yaşandı.

GÜNDEM 03.01.2023, 04:35
3
BTH’da görev değişimi

Millî Görüşçü Kuruluşlar (MİLKO) arasında yer alan Belediye Teknik ve Sosyal Hizmetler Derneği’nde bayrak değişimi yaşandı. Uzun yıllar genel başkanlık görevini üstlenen Behçet Ayni, görevini eğitimci Mustafa Aydın’a devretti.
Belediye Teknik ve Sosyal Hizmetler Organizasyonu Derneği’nin (BTH) Ankara’da gerçekleştirilen olağan kongresinde görev değişimi gerçekleşti. Yeni dönemde genel başkanlık görevini Mustafa Aydın yürütecek.

Belediye Teknik ve Sosyal Hizmet Organizasyonu Derneği’nin (BTH) Ankara’da gerçekleştirdiği olağan kongresinde görev değişimi meydana geldi. Yaklaşık 16 yıldır derneğin genel başkanlığını yürüten Behçet Ayni, görevi eğitimci-gazeteci Mustafa Aydın’a devretti. Yeni genel başkana görevinde başarılar dileyen Ayni, kongrede yaptığı konuşmada, “Gururla hizmet ettiğim derneğimizi gözüm arkada kalmadan yeni başkana ve yeni yönetime devretmenin mutluluğunu yaşıyorum. Yönetimde olmasam da her zaman derneğin emrindeyim, tarafıma verilecek her türlü görevi hakkıyla yürütmeye çalışacağım. Yeni Başkan Mustafa Aydın Bey’e görevinde başarılar dilerim” dedi. Başkan Ayni, Mustafa Aydın’a derneğin rozetini taktı.
Gerçekleştirilen kongrenin ardından göreve seçilen yeni Genel Başkan Mustafa Aydın, başkanlık görevini layıkıyla yapmaya gayret edeceğini belirterek, “Başkanlık görevim esnasında hayırlı çalışmalar yapmaya çalışacağım. Genel Başkan Behçet Ayni, uzun yıllardır bu görevi yürüttü. Pek çok önemli hizmette bulunduğu için kendisine teşekkür ederim” dedi.
Mustafa Aydın, kongrede ayrıca BTH’de hizmet etmiş, ahirete irtihal eden üye ve yöneticilere birer Fatiha okunmasını istedi.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 04:15
Güneş 05:43
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:30
Yatsı 20:52
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı