Son Dakika

Cemaat namazda secdeye gidince içi para dolu çantayı çaldı

Beyoğlu’ndaki Taksim Camii’ne akşam namazını cemaatle kılmak isteyen Emin Kılıçoğlu, 90 bin lira bulunan el çantasını yanı başına koydu. cemaatin secdeye gitmesini fırsat bilen hırsız çantayı çaldı.

ASAYİŞ 20.09.2022, 17:50
4
Cemaat namazda secdeye gidince içi para dolu çantayı çaldı
Beyoğlu’ndaki Taksim Camii’ne akşam namazını cemaatle kılmak için yeğeni Onur Kılıçoğlu birlikte gelen Emin Kılıçoğlu, içinde yaklaşık 15 bin lira değerindeki cep telefonu ile 90 bin lira bulunan el çantasını yanı başına koydu.
Namaza duran cemaatin arasında bulunan şüpheli, cemaatin secdeye gitmesini fırsat bilerek çantayı aldı. Şüpheli, çantayı aldıktan sonra camiden ayrıldı.
Namaz bittikten sonra çantasının yerinde olmadığı gören Emin Kılıçoğlu, caminin güvenlik kameralarını izlediğinde, cemaatin secdeye gittiği sırada çantasının bir kişi tarafından çalındığını gördü. Polis Merkezi’ne giden Kılıçoğlu, çantasını çalan şüpheliden şikayetçi oldu.

DHA'da yer alan habere göre, yaşananları anlatan Onur Kılıçoğlu şunları söyledi:

“Akşam namazını kılmak için amcamla beraber Taksim Camii’ne gittik. Amcam çantasını yanına bıraktı. Çantanın içinde yüksek modellik telefonu ve yaklaşık 90 bin TL para vardı. Üçüncü rekatta secdeye giderken bir kişi çantayı alıp gidiyor. Namaz bittikten sonra cemaatten bir kişi amcama, çantanın biri tarafından alındığını söyledi. Polis merkezi amirliğine giderek, çantayı çalan kişiden şikayetçi olduk. Aynı kişinin yine aynı camide aynı gün cemaatin ayakkabısını da çaldığını öğrendik. Caminin kamera odasındaki güvenlik görevlisinin kameraları izlemek yerine telefonla oynadığını gördük.”

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 04:15
Güneş 05:43
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:30
Yatsı 20:52
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı