Son Dakika

CHP'den Soylu'ya 'Erdoğan'lı kırmızı dosya yanıtı: Ne istediniz de...

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun kırmızı dosya göstererek CHP lideri Kılıçdaroğlu'nu FETÖ ile ilişkisi olduğunu iddia etmişti. CHP'den Erdoğan'lı yanıt geldi: "Ne istediniz de yapmadık..."

GÜNDEM 04.11.2022, 13:00
2
CHP'den Soylu'ya 'Erdoğan'lı kırmızı dosya yanıtı: Ne istediniz de...
İçişleri Bakanı  Süleyman Soylu, CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun uyuşturucu ile ilgili sözleri sonrasında dün katıldığı bir canlı yayında üzerinde "Fetöroman” yazan bir kırmızı dosya göstererek, "Bu bir FETÖROMAN. ama bu bir gerçek FETÖROMAN. Kılıçdaroğlu'nun FETÖ ile ilişkisini ortaya koyan fotoroman. 32 basamak bir FETÖ ilişkisi." demişti.
CHP Sözcüsü Faik Öztrak'tan Soylu'ya "Fetöroman” yanıtı geldi. 15 Temmuz darbe girişimi öncesinde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Gülen için "Ne istediniz de yapmadık" şeklindeki sözlerini hatırlatan Öztrak, "Süleyman Soylu, Fetöroman arıyorsa önsözünde, ‘Ne istediniz de yapmadık’ diye başlayan kitaba bakacak” dedi.
Öztrak, şu açıklamalarda bulundu:
"Kara para ile değil. Bugün maalesef Türkiye’nin büyüme sürecine baktığımız zaman; kara paranın, nereden geldiği izah edilemeyen büyüklükte bir paranın ödemeler dengesi finansmanında uzunca bir süredir, ciddi bir rol oynadığını görüyoruz. Bu tercih edilebilir bir husus değil, çünkü bunun ciddi maliyetleri var. Bugün İstanbul’da kanalizasyonlardan alınan örneklerde yapılan testlerde; dünyanın belki 5-6 katına çıkan uyuşturucu kullanımıyla ilgili bulgular var. Bunlar çok ciddi, Emniyet'in raporları var.
Ne derlerse desinler, biz ülkemizi kara paranın değil tertemiz sermayenin merkezi yapmaya kararlıyız. Ülkemizin imkanlarının, gençlerimizin hizmetine, bölgesel kalkınmamızı sağlamanın hizmetine sunmak için her türlü çabayı göstermeye kararlıyız. Kim ne derse desin. Benim bilebildiğim kadarı ile bırakın iki saati, boş beş dakikamız bile yok”

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 04:15
Güneş 05:43
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:30
Yatsı 20:52
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı