Clubhouse’da bir dönem sona eriyor

Clubhouse’da bir dönem sona eriyor. Buna göre daha önce uygulamaya dahil olmak için kullanıcılara getirilen davetiye ile kabul zorunluluğu ortadan kalkıyor. 

BİLİM VE TEKNOLOJİ 22.07.2021, 23:05
41
Clubhouse’da bir dönem sona eriyor
Kısa süre içerisinde trend hale gelen ancak son dönemde yıldızı sönen popüler sosyal medya uygulaması Clubhouse’da bir dönem sona eriyor. Buna göre daha önce uygulamaya dahil olmak için kullanıcılara getirilen davetiye ile kabul zorunluluğu ortadan kalkıyor. 
Clubhosue, uygulamaya girebilmek için getirilen davetiye şartını kaldıracağını açıkladı. Sosyal medya platformu, bundan sonra her çarşamba uygulamaya kaydolan kişileri sırayla kabul etmeye başlayacak.
Clubhouse'un kurucuları Paul Davison ve Rohan Seth, çarşamba günü itibarıyla uygulamadan davetiye şartını kaldıracaklarını, yavaş yavaş da olsa uygulamaya kaydolan herkesi kabul edeceklerini açıkladı.
Clubhouse tarafından yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı:
"İlk dönemde kullandığımız davetiye sistemi bizim için çok önemliydi. Şimdi ise her Çarşamba platforma yeni kişileri eklemek, yeni yüzler görecek olmak, uygulamanın planladığımız şekilde büyümesine olanak sağlayacak."Clubhouse, ilk baştaki etkisini yitirse de hala milyonlarca kişi tarafından kullanılmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde kişiler arası mesajlaşmaya olanak sağlayan Backchannel özelliğini tanıtan platform, ilk günde 10 milyondan fazla mesajın gönderildiğini açıklamıştı.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 04:15
Güneş 05:43
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:30
Yatsı 20:52
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı