Decathlon 2.el ürün satmaya hazırlanıyor

Uluslararası firmalardan Decathlon Türkiye'de ikinci el eşya satışı gerçekleştirmeye hazırlanıyor.

GÜNDEM 15.04.2024, 11:15
Decathlon 2.el ürün satmaya hazırlanıyor
Dünya çapında marka kimliğini yenileyen ve perakendeden çok satış ve pazarlamaya odaklanan global spor markası Decathlon, Türkiye yapılanmasını da yeniden kurguluyor. 10 yıl önce Türkiye pazarına giriş yapan ve şu anda 46 mağazaya ulaşan Decathlon, marka portföyünü sadeleştirerek metrekare sınırını kaldıracak ve konsept mağazalar da açmaya başlayacak. Ayrıca, Decathlon yurtdışında uyguladığı kiralama, ikinci el ürün ve defolu ürün satış hizmetlerini de Türkiye pazarına taşıyacak. Decathlon Türkiye Pazarlama ve İletişim Direktörü Öykü Pamuk Dolanbay, Türkiye'nin büyüyen bir pazar olduğunu ve Decathlon'un bu pazara yatırımlarını sürdüreceğini ifade etti. Dolanbay, markanın çevre bilinci ve duyarlılığı kapsamında global yapılanmasında uygulanan ikinci el ürün, kiralama ve hasarlı ürün satış uygulamalarını da Türkiye'ye taşıyacaklarını açıkladı. Bu amaçla altyapı hazırlıklarının devam ettiğini aktaran Dolanbay, mayıs ayından itibaren Türkiye'de ilk etapta 10 mağazada ikinci el ürün satışına başlayacaklarını duyurdu. pushfn('ads'); Haziran ayında ise Decathlon'un yeni App uygulamasının Türkiye'de devreye gireceğini açıklayan Dolanbay, üyelik için Türkiye'nin dördüncü ülke olacağını belirtti.
Dünya çapında marka kimliğini yenileyen ve perakendeden çok satış ve pazarlamaya odaklanan global spor markası Decathlon, Türkiye yapılanmasını da yeniden kurguluyor.
10 yıl önce Türkiye pazarına giriş yapan ve şu anda 46 mağazaya ulaşan Decathlon, marka portföyünü sadeleştirerek metrekare sınırını kaldıracak ve konsept mağazalar da açmaya başlayacak. Ayrıca, Decathlon yurtdışında uyguladığı kiralama, ikinci el ürün ve defolu ürün satış hizmetlerini de Türkiye pazarına taşıyacak.
Decathlon Türkiye Pazarlama ve İletişim Direktörü Öykü Pamuk Dolanbay, Türkiye'nin büyüyen bir pazar olduğunu ve Decathlon'un bu pazara yatırımlarını sürdüreceğini ifade etti. Dolanbay, markanın çevre bilinci ve duyarlılığı kapsamında global yapılanmasında uygulanan ikinci el ürün, kiralama ve hasarlı ürün satış uygulamalarını da Türkiye'ye taşıyacaklarını açıkladı. Bu amaçla altyapı hazırlıklarının devam ettiğini aktaran Dolanbay, mayıs ayından itibaren Türkiye'de ilk etapta 10 mağazada ikinci el ürün satışına başlayacaklarını duyurdu.
Haziran ayında ise Decathlon'un yeni App uygulamasının Türkiye'de devreye gireceğini açıklayan Dolanbay, üyelik için Türkiye'nin dördüncü ülke olacağını belirtti.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 30 Nisan 2024
İmsak 04:08
Güneş 05:38
Öğle 12:41
İkindi 16:26
Akşam 19:33
Yatsı 20:57
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı