DEVA Partisi’nde bir istifa daha! Sosyal medyadan duyurdu

DEVA Partisi’nde yaşanan istifalara bir yenisi daha eklendi. Muğla’dan sonra Rize’den de istifa haberi geldi. Çayeli İlçe Başkanı Arıcı, istifasını sosyal medyadan duyurdu.

GÜNDEM 12.06.2022, 09:15
7
DEVA Partisi’nde bir istifa daha! Sosyal medyadan duyurdu
Ali Babacan liderliğindeki DEVA Partisi'nde yurt genelinde yaşanan istifalara, Muğla’dan sonra Rize’den de bir istifa geldi.
İki yıl önce göreve getirilen Çayeli İlçe Başkanı Mehmet Kemal Arıcı, görevinden ayrıldığını sosyal medyadan açıkladı.
Arıcı, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“İki yıldır sürdürmekte olduğum Çayeli ilçe Başkanlığı görevini bırakma kararı aldım. Bu süre zarfında bana inanan, yanımda olan tüm yönetim kurulu arkadaşlarıma, üyelerime, gerçek dostlarıma, oturup çay içtiğim arkadaşlarıma, partimizi ziyaret ederek ilk günden beri beni destekleyen gerçek dostlarıma, korkmadan, çekinmeden benimle fotoğraf paylaşan gerçek dostlarıma, hayırlı olsun ziyaretine gelerek manevi desteklerini esirgemeyen Çayeli halkına çok teşekkür ederim.
Dolu dolu iki yıl geçirdim. Bu süre içerisinde Genel Başkanımız Ali Babacan’a, Genel Başkan Yardımcılarımız Sayın Doğan Şamlıoğlu’na, Sayın Mustafa Ergen’e, Sayın Mustafa Yeneroğlu’na çok teşekkür ederim. Ülkemizin, altın değerindeki bu insanlara ihtiyacı olduğuna inanıyorum.”

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 04:15
Güneş 05:43
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:30
Yatsı 20:52
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı