Dikkat! Pompacıların akaryakıtta indirim hilesi! İşte güncel fiyatlar

Akaryakıta indirim haberleri sonrası bazı istasyonların akılmaz indirim hilesi ortaya çıktı. EPGİS akaryakıtta indirim hilesi için başlatılan inceleme destek çıktı. İşte, güncel akaryakıt fiyatları

EKONOMİ 23.08.2021, 17:10
8
Dikkat! Pompacıların akaryakıtta indirim hilesi! İşte güncel fiyatlar
Günlerdir akaryakıt fiyatları için indirim haberleri gelirken gelen indirimler Eşel Mobil Sistemi gereği pompa fiyatlarına yansımıyor. Bu gelişmelerin ardından bazı akaryakıt istasyonlarının ucuz fiyat algısıyla otomobil sürücülerini istasyonlara çekip normal fiyattan sürücülerin depolarını doldurdukları ortaya çıktı.

Ucuz fiyattan benzin veya motorin satın aldıklarını zanneden bazı sürücüler ise fişlerine baktıklarını durumdan haberdar olduklarını anladı. Söz konusu sahtekârlığı duyanlar pes artık dedi. Bu gelişmeler sonrası söz konusu akaryakıt istasyonları için inceleme başlattı. Enerji Petrol Gaz İkmal İstasyonları İşveren Sendikası (EPGİS) ise incelemelere destek verdiğini duyurdu.

EPGİS) Başkanı Fesih Aktaş, “Bu tür uygulamalar binlerce istasyon arasında bir elin parmaklarını geçmeyecek sayıdaki istasyon tarafından yapılmış olsa da, bir istasyonun bile bir tüketicimizi bu şekilde yanıltması, kandırması sektörümüzdeki ticaretin güvenilirliğini zedeler. Düzenleyici kurumumuzun başlattığı incelemeyi destekliyor, biz de sendika olarak ilgili firmalarımızla görüşerek bu tür olayların tekrar yaşanmaması adına gerekli girişimleri gerçekleştiriyoruz.” ifadelerini kullandı.

Peki, akaryakıt pompa satış fiyatları ne kadar? İzmir, Ankara, İstanbul güncel akaryakıt fiyatları listesi şöyle:
İSTANBUL AKARYAKIT POMPA SATIŞ FİYATLARI
Shell Motorin fiyatı: 7,25 TL
Shell Benzin 95 Oktan fiyatı: 7,77 TL
İZMİR AKARYAKIT FİYATLARI
İzmir Motorin fiyatı: 7,35 TL
İzmir Benzin 95 Oktan fiyatı: 7,87 TL
ANKARA AKARYAKIT FİYATLARI
Ankara Motorin fiyatı: 7,33 TL
Ankara Benzin 95 Oktan fiyatı: 7,85 TL

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 04:15
Güneş 05:43
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:30
Yatsı 20:52
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı