Feyzioğlu'ndan dikkat çeken sözler: Reform değil devrim

Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu, İnsan Hakları Eylem Planı'yla ilgili dikkat çeken bir değerlendirmede bulundu.

GÜNDEM 04.03.2021, 11:45
20
Feyzioğlu'ndan dikkat çeken sözler: Reform değil devrim
Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu, katkıda bulunduğu Yargı Reformu Strateji Planı ve İnsan Hakları Eylem Planı ile ilgili açıklamalarda bulundu. 
Sabah Gazetesi'nin bugünkü manşetinde İsa Tatlıcan imzasıyla yer alan haberde; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 2 Mart'ta duyurduğu, Eylem Planı'nın çok önemli maddeler içerdiğine dikkat çeken Feyzioğlu, söz konusu çalışmanın reform değil devrim niteliğinde olduğunu belirtti.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 2 Mart'ta duyurduğu, Eylem Planı'nı devrim niteliğinde olduğunu ifade eden Feyzioğlu, şu ifadeleri kullandı:
"Doğrudan vatandaşa dokunacak devrim niteliğinde bir çalışma oldu. Yaklaşık iki sene önce bir yargı reformu strateji belgesi hazırlandı. O strateji belgesi hazırlanırken çok ciddi bir emek sarf edildi ve önemli bir birikim oluştu. Strateji belgesinin yol haritasında yürünürken ‘İnsan Hakları Eylem Planı’nın taslağı da şekillenmeye başladı."

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 04:15
Güneş 05:43
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:30
Yatsı 20:52
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı