Guardiola ve Neymar transfer görüşmesi gerçekleştirdi

Premier Lig’e son 3 sezondur ambargo koyan Manchester City, PSG'nin Brezilyalı yıldızı Neymar’ın durumunu yakından takip ediyor.

SPOR 29.05.2023, 21:55
3
Guardiola ve Neymar transfer görüşmesi gerçekleştirdi
Premier Lig’de sezonu şampiyonlukla tamamlayan ve gözünü 10 Haziran'daki Şampiyonlar Ligi finalindeki ilk Avrupa şampiyonluğuna diken Manchester City’de menajer Pep Guardiola, gelecek sezona yönelik transfer çalışmaları çerçevesinde Neymar ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.
Fransız basınının önde gelen gazetelerinden L’Equipe’te yer alan habere göre Guardiola Neymar’ın ruh halini ve hedeflerini öğrenmek için Brezilyalı yıldızla temas kurdu.
Sakatlık geçmişi düşündürüyor
Şampiyonlar Ligi’ne beklenenden erken veda eden PSG’de taraftarların protestolarından bunalan ve Kylian Mbappe’nin imzaladığı son kontratla beraber Fransız oyuncuya tanınan ayrıcalıklardan rahatsız olan Neymar’ın takımdan ayrılmanın eşiğine geldiği iddia edilen bir dönemde gerçekleştirilen bu görüşme, Neymar’ın kariyerine Premier Lig’de devam edebileceği söylentilerini bir kez daha alevlendirdi.
Tüm bunlara rağmen son dönemde önemli sakatlık problemleriyle mücadele eden 31 yaşındaki oyuncunun fiziksel durumunun Premier Lig’e uygunluğu şüphe uyandırırken, Neymar’ın İngiltere’ye transferi şimdilik zor görünüyor. Ada’ya transferi düşük bir ihtimal olsa da PSG’den ayrılma olasılığı yüksek görünen Neymar’ın gelecek sezon giyeceği forma şimdiden merakla bekleniyor.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 04:15
Güneş 05:43
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:30
Yatsı 20:52
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı