Son Dakika

İktidara tepkili Abdurrahman Dilipak: Son pişmanlık fayda etmez

İktidarı son yıllarda tepki gösteren Abdurrahman Dilipak bugünkü yazısında siyasilere seslendi. Abdurrahman Dilipak, “Son pişmanlık fayda vermez. İş işten geçmeden bir şeyler yapın.” dedi.

GÜNDEM 08.11.2022, 19:40
1
İktidara tepkili Abdurrahman Dilipak: Son pişmanlık fayda etmez
Gazeteci yazar Abdurrahman Dilipak bugünkü yazısının son kısmında siyasilere seslenerek sitemkâr ifadeler kullandı.
Abdurrahman Dilipak, “Hiç kimse dünyada olup biten şeyleri görmezden, duymazdan, bilmezden gelme hakkına sahip değildir. Gözleriniz var görmüyor musunuz, kulaklarınız var duymuyor musunuz, kalpleriniz var hissetmiyor musunuz? Durun kalabalıklar, durun, durdurun, “haykırmak istiyorum kollarımı makas gibi açarak / Durun kalabalıklar, durun! Bu sokak çıkmaz sokak!” dedi.
Yaptığı haykırış ve eleştirilerinin, haksızlıklar karşısında susan dilsiz şeytan olmamak için olduğunu söyleyen Abdurrahman Dilipak, “Unutmayın, son pişmanlık fayda vermez. İş işten geçmeden bir şeyler yapın.” dedi.
Seçmenlere de seslenen Abdurrahman Dilipak, “Seçmenlere gelince, onlara da bir çift sözüm var: ''OYUN’U GÖRMEDEN OY’UNU KULLANMA!” Pandemi sürecinde oynanan kirli oyunun arkasında dönen dolapları bilmek, anlamak istiyorsanız, şu sese kulak verin ve destek olun, siz de aynı şeyi tekrarlayın: Rabbim ben susmadım. Susanlardan, siyasi emellerini ve şahsi çıkarlarını bu Şeytani Küresel kadrolarla tevhid edenlerden ve onların peşine takılanlardan şikayetçiyim!” diye yazdı.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 04:15
Güneş 05:43
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:30
Yatsı 20:52
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı