Son Dakika

İslam Memiş altın fiyatları için net konuştu! 600 TL'yi görecek

Altın fiyatlarındaki düşüş kafaları karıştırırken Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, yatırımcılara dikkat çeken uyarılarda bulundu.

EKONOMİ 02.08.2021, 20:00
8
İslam Memiş altın fiyatları için net konuştu! 600 TL'yi görecek
Temmuz ayının son günlerini yükseliş trendinde kapatan  altın, ağustos ayı için de yatırımcısını meraka sevk ediyor. Peki, ağustos ayı altın fiyatları açısından nasıl bir ay olacak.  Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, altın yatırımcılarına dikkat çeken uyarılarda bulundu. 
Milligazete'ye özel açıklamalarda bulunan Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, "Bugünki altında yaşanan düşüşler birikimini ve yatırımını altına yapan kişileri korkutup satışlara itmemeli. Ben 2021 analizimde de bunu yazmıştım  gram altın fiyatları bu yıl sonunda 580-600 lira bandını görecek." değerlendirmesinde bulundu.
Öte yandan bazı analistler altında birkaç yıl içinde kademeli olarak düşüş bekliyor. Wayne Gordon ve Giovanni Staunovo’nun da aralarında bulunduğu UBS Group AG stratejistleri, salgın sonrası toparlanma, Fed’in varlık alım programında küçülmeye gitmesi ve daha güçlü bir doların, yıl sonuna kadar ons başına 1,700 dolara düşecek ve ardından 2022’de daha da düşecek olan metal üzerinde ağırlık oluşturacağı değerlendirmesinde bulundu.
Parrilla, “ Merkez bankası para basımı gerçekten sorunları çözmüyor, sorunu geciktiriyor. Altın, yalnızca yazdıramayacağınız fiziksel bir varlık olmaktan faydalanacaktır,” dedi.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 04:15
Güneş 05:43
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:30
Yatsı 20:52
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı