Son Dakika

İsmail Saymaz: "İktidar, Ekrem İmamoğlu zirvesini yalanlamadı"

Gazeteci İsmail Saymaz sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Ekrem İmamoğlu'na hapis cezası verilmeden önce Beştepe'de yapılan toplantıya yönelik iddasının yalanlanmadığına dikkat çekti

GÜNDEM 31.12.2022, 16:00
3
İsmail Saymaz:
Gazeteci İsmail Saymaz,  İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı  Ekrem İmamoğlu'nun YSK üyelerine hakaret suçlamasıyla aldığı hapis cezası almasından bir gün önce Beştepe'de bir zirve gerçekleştiğini söz konusu toplantıya ise Cumhurbaşkanı  Tayyip Erdoğan'ın; Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, AKP Sözcüsü Ömer Çelik, Genel Başkan yardımcıları Hamza Dağ ve Mustafa Şen ile seçim kampanyasından sorumlu olan Prof. Dr. Ertan Aydın’ın katıldığını ancak Adalet Bakanı Bekir Bozdağ'ın toplantıda yer almadığını açıklamıştı.
Twitter'dan yaptığı paylaşımda, üzerinden 8 gün geçmesine rağmen bu iddiaya yönelik iktidar kanadından bir yalanlama yapılmadığına dikkat çeken Saymaz, İletişim Başkanlığı'nın her hafta yayımladığı "Dezenformasyon Bülteni"nde de yazısının yalanlanmadığına dikkat çekti.
Saymaz, paylaşımında şu ifadeleri kullandı

"Beştepe’nin İmamoğlu zirvesini yazalı 8 gün oldu. Cumhurbaşkanlığı suskun. AK Parti suskun. Bakan Bozdağ suskun. İletişim Başkanlığı’nın dezenformasyon bülteni adlı haftalık yalan haber raporunda da 'Beştepe’nin İmamoğlu zirvesi' yazıma yer verilmedi. Skandal doğrulanıyor." 

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 04:15
Güneş 05:43
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:30
Yatsı 20:52
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı