Son Dakika

Jorge Jesus'tan yeni sözleşme sorusuna yanıt

Süper Lig'de Fenerbahçe, Antalyaspor'u kendi sahasında mağlup etmesine rağmen Galatasaray'ın Ankara deplasmanında kazanması sonrası şampiyonluk yarışını bitirmiş oldu.

SPOR 31.05.2023, 08:40
2
Jorge Jesus'tan yeni sözleşme sorusuna yanıt
Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus, Antalyaspor galibiyeti sonrasında açıklamalarda bulundu.
Jesus açıklamasında şu ifadeleri kullandı:
 "Ligdeki hedefe ulaşamadık ama bir hedefimiz daha var. Kupanın da önemli olduğunu düşünüyorum. Benim çalıştığım bütün ülkelerde kupalar da lig kadar önemliydi. Ligin ilk yarısına kıyasla, ikinci yarıda daha iyi puan topladık. Aslında ortaladığımız puan ortalamamız önceki dönem şampiyonları seviyesine geldi. Galatasaray'dan ligin bazı dönemlerinde daha iyi olamadığımız için şampiyon olamadık."
Jesus, "Kupayı alırsak, sezona kötünün iyisi olarak bakarım. Aynı zamanda Galatasaray maçını kazanarak sezonu tamamlamak isteyeceğiz" diye ifade etti.

Sözleşmesinin bitecek olmasının hatırlatılmasıyla ilgili de konuşan Jorge Jesus, "Burada önemli olan ben değilim, önemli olan Fenerbahçe. Lig bittikten sonra durumum netleşir. Benim şu an kafamdaki tek şey bu sezonu olabildiğinde iyi bitirmek olacak. Benim şu andaki odağım tamamen ayın 11'indeki final maçı olacak" ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 04:15
Güneş 05:43
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:30
Yatsı 20:52
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı