Karamollaoğlu, bayramın birinci günü Ankara'da ikinci günü İstanbul’da

Saadet Partisi başta olmak üzere partilerin bayramlaşma programları netleşti. Saadet Partisi, bayramın ikinci günü toplamda 18 partiyle bayramlaşacak.

SİYASET 01.05.2022, 04:35
4
Karamollaoğlu, bayramın birinci günü Ankara'da ikinci günü İstanbul’da
Saadet Partisi’nin bayramlaşma programı netleşti. Genel Başkan Temel Karamollaoğlu, bayram namazını Ankara’da kılacak ve bayramın 1’inci gününü burada geçirecek. İkinci gün ise İstanbul İl Başkanlığının bayramlaşma programına katılacak olan Karamollaoğlu, daha sonra ise Millî Görüş Lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın kabrini ziyaret edecek.
AKP, MHP ve Vatan Partisi’yle video konferans yöntemiyle bayramlaşacak olan Saadet Partisi, diğer partilerle ise yüz yüze bayramlaşacak. Öte yandan Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, bayram namazını Balgat Hamidiye Camii’nde kıldıktan sonra ilk günü Ankara’da ailesiyle geçirecek. Bayramın ikinci gününü ise partisinin İstanbul İl Başkanlığının bayramlaşma programına katılacak olan Karamollaoğlu, sonrasında ise kabir ziyareti gerçekleştirecek.
Saadet Partisi başta olmak üzere siyasi partilerin bayramlaşma programları netleşti. Liderler bayramın 1’inci günü daha çok ailesiyle geçirirken, ikinci günü ise partililerle bayramlaşmaya ayırıyor. Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, bayramın birinci gününü Ankara’da geçirmeyi planlarken, bayram namazını ise Balgat Hamidiye Camii’nde kılacak. Bayramın ikinci günü ise Karamollaoğlu, İstanbul’a geçecek. Partisinin İstanbul İl Başkanlığının bayramlaşma programına katılacak olan Karamollaoğlu, daha sonrasında ise kabir ziyareti gerçekleştirecek.
Öte yandan geleneksel partiler arası bayramlaşma programları da netleşti. Saadet Partisi heyetleri 18 siyasi partiyle bayramlaşacak. Saadet Partisi, AKP, MHP ve Vatan Partisi’yle video konferansla bayramlaşmayı planlarken, CHP, İYİ Parti, Deva, Gelecek, Zafer, Demokrat, TDP, DSP, Hüda-Par, HDP, Milli Yol Partisi, Anavatan, Merkez Parti ve BTP ile ise yüz yüze bayramlaşacak.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 04:15
Güneş 05:43
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:30
Yatsı 20:52
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı