Kılıçdaroğlu’ndan yardımcıları ve vekillere altılı masa talimatı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun genel başkan yardımcılarına ve milletvekillerine, 6 genel başkanın görüşeceği kararlarla ilgili değerlendirmede bulunulmaması talimatı verdiği öğrenildi.

SİYASET 16.09.2022, 14:20
6
Kılıçdaroğlu’ndan yardımcıları ve vekillere altılı masa talimatı
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bugün Genel Başkan Yardımcıları ve milletvekillerine "6’lı masanın karar verdiği, vereceği konular ve 6 Genel Başkan’ın görüşeceği kararlar ile ilgili değerlendirmede bulunulmaması" yönünde talimat verdi.
CHP Sözcüsü Faik Öztrak da sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Cumhurbaşkanlığı adaylığı konusunda, altılı masa ve onu meydana getiren partilerin Sayın Genel Başkanları dışında hiç kimsenin açıklama yapma yetkisi yoktur" dedi.Son günlerde CHP içinden birçok siyasi isim altılı masa ve adaya ilişkin tek taraflı çeşitli açıklamalarda bulunuyordu.
6 siyasi partinin genel başkanı, ilk tur görüşmelerini 21 Ağustos'ta tamamlamıştı. 6'lı masanın ikinci tur ilk görüşmesi CHP Genel Merkezi'nde 6 liderin katılımı ile 2 Ekim Pazar, saat 14.00'te gerçekleşecek.

Cumhurbaşkanlığı adaylığı konusunda, altılı masa ve onu meydana getiren partilerin Sayın Genel Başkanları dışında hiç kimsenin açıklama yapma yetkisi yoktur.
— Faik Öztrak (@faikoztrak) September 16, 2022


Cumhurbaşkanlığı adaylığı konusunda, altılı masa ve onu meydana getiren partilerin Sayın Genel Başkanları dışında hiç kimsenin açıklama yapma yetkisi yoktur. — Faik Öztrak (@faikoztrak) September 16, 2022

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 04:15
Güneş 05:43
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:30
Yatsı 20:52
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı