Mustafa İspir 'Sevdamız' tekli eserini dinleyicisiyle buluşturdu

Mustafa İspir’in aranjesini Kemal Faruk'un yaptığı “Sevdamız” adlı tekli çalışması yayınlandı.

KÜLTÜR SANAT 21.05.2022, 11:10
8
Mustafa İspir 'Sevdamız' tekli eserini dinleyicisiyle buluşturdu
Ezgi sanatçısı Mustafa İspir’in “Sevdamız” adlı tekli çalışması dijital platformlarda dinleyicisiyle buluştu. Aranjesini Kemal Faruk’un yaptığı Sevdamız eseri ilgiyle karşılandı.
Sanatçı Mustafa İspir yeni eserini, “Yeniden Bismillah. Uzun bir zamandan sonra yeni bir eser ile sizlerin karşısına çıkmanın heyecanı içerisindeyim. Titizlikle hazırlayıp sizlerin beğenisine sunduğumuz "Sevdamız" adlı single eserimiz an itibariyle youtube kanalımızda yayında.” ifadeleriyle duyurdu.
Sevdamız sözleri
Yollarda kalmadıkÖlsek de durmadıkBiz bu sevda uğrunaBir kuş kanadıylaSüzülüp kırlaraYürüdük inadına
Güneş doğar ufuktan sessizceHiç durmadan yürürüz özgürceBir umut seli coşar yarınaBüyüyen sevgimizleEserin KünyesiSöz- Beste: Yusuf Meral & Umut MürareAranje/Mix: Kemal FarukStüdyo: AnkaKayıt: İsmail Ergenler, Hüseyin KöksalKlasik Gitar/Bass Gitar: Uğur VarolNey: Eyüp HamişTuşlu Çalgılar: Kemal FarukBağlama: Sedat KaraçayVokal: Kemal FarukMustafa İspir hakkında
1992 yılında Hatay Payas’da dünyaya gelen Mustafa İspir, ilkokulu Payas’ta okudu. Ailesiyle 2001 yılında memleketi Kahramanmaraş’a yerleşti.
Müziğe olan ilgisi küçük yaşlarda ilahi gruplarında başlayan İspir, eğitim yıllarda etkinliklerde sahne aldı. Çeşitli sanatçıların albüm ve single eserlerine ses veren İspir, profesyonel müzik hayatına 2018 yılında “İslam Birliği” isimli ilk solo albümü ile başladı. Daha sonra 2022 yılının Nisan ayında “Sevdamız” isimli tekli çalışmasını yayınladı.
Ankara’da yaşayan Mustafa İspir, evli ve 1 kız babasıdır.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 27 Nisan 2024
İmsak 04:13
Güneş 05:42
Öğle 12:41
İkindi 16:26
Akşam 19:31
Yatsı 20:54
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı