Son Dakika

Oğuzhan Uğur, Kılıçdaroğlu’nu ‘Mevzular’a çağırdı! Telefon kilitlendi

Oğuzhan Uğur, Cumhurbaşkanı adayı Kılıçdaroğlu'nu, kendisine gelen yoğun talep doğrultusunda 'Mevzular Açık Mikrofon' programına davet etti.

GÜNDEM 16.05.2023, 17:55
2
Oğuzhan Uğur, Kılıçdaroğlu’nu ‘Mevzular’a çağırdı! Telefon kilitlendi
YouTube'da Babala TV üzerinden yaptığı yayınlarla milyonlara ulaşan Oğuzhan Uğur, 'Mevzular Açık Mikrofon' programına Kemal Kılıçdaroğlu'nu davet etti.
Sosyal medya platformu Twitter hesabından Kılıçdaroğlu'na seslenen Oğuzan Uğur, "Gerçek sorular duymak ve hatta belki de gençlerden fikir almak için… Buyurmaz mısınız?" dedi.
Oğuzhan Uğur, şu ifadeleri kullandı:
Sn. @kilicdarogluk nu arayıp söyleyebilirdim bunu ama buraya yazmayı daha uygun buldum. Kemal bey, gençler sizi Mevzular Açık Mikrofona bekliyor. Uzun zamandır bekliyorlar, fakat seçimin ikinci tura kalmasıyla bu beklenti telefonlarımızı kilitleyecek boyuta ulaştı. Seçim gecesi…
— Oğuzhan Uğur (@OguzhanUgur) May 16, 2023

Kemal Kılıçdaroğlu, 28 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak ikinci tur Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Recep Tayyip Erdoğan ile yarışacak.
“Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nu arayıp söyleyebilirdim bunu ama buraya yazmayı daha uygun buldum. Kemal bey, gençler sizi Mevzular Açık Mikrofona bekliyor. Uzun zamandır bekliyorlar, fakat seçimin ikinci tura kalmasıyla bu beklenti telefonlarımızı kilitleyecek boyuta ulaştı. Seçim gecesi yaşandığı söylenen veri krizini, anketleri sormak, ikinci tur için yapılacak net söylemleri duymak istiyorlar. Bu sebeple sizi tekrar davet ediyoruz. Kimileri programımıza katılan gençleri 'Babala kitlesi' diye başlıklandırıp, liderlerinin yanlış cevaplarını ya da kötü performanslarını örtmeye çalışsa da, Mevzular Açık Mikrofon bugüne kadar memleketin her köşesinden birçok farklı partiye gönül vermiş, cebine para sokuşturulmamış, eline soru verilmemiş başlığını kendi koymuş 7200 genç ağırladı. Gördüğünüz yüzler, duyduğunuz sorular, birilerinin değil, memleketimizin gençlerine aitti. Gerçek sorular duymak, ve hatta belki de gençlerden fikir almak için… Buyurmaz mısınız?”
Sn. @kilicdarogluk nu arayıp söyleyebilirdim bunu ama buraya yazmayı daha uygun buldum. Kemal bey, gençler sizi Mevzular Açık Mikrofona bekliyor. Uzun zamandır bekliyorlar, fakat seçimin ikinci tura kalmasıyla bu beklenti telefonlarımızı kilitleyecek boyuta ulaştı. Seçim gecesi… pushfn('ads'); — Oğuzhan Uğur (@OguzhanUgur) May 16, 2023

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 04:15
Güneş 05:43
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:30
Yatsı 20:52
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı