Putin: 'Milliyetçiliğe' Rusya'da yer yok

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Tver bölgesinde ordu mensuplarıyla yaptığı toplantıda, Rusya'nın çok uluslu ve çok dinli bir ülke olduğunu, devlet yapısında etnik gruplar arası barışın dikkatle ele alınması gerektiğini söyledi.

DÜNYA 29.03.2024, 11:40
2
Putin: 'Milliyetçiliğe' Rusya'da yer yok
Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, "Ne zaman 'Yaşasın vatanseverler' dendiğini duysam, ki böyle insanlar her toplumda var, aynı zamanda Rusya Ruslarındır dendiğini duyduğumda bir endişe duygusuna kapılıyorum" dedi.
Rusya'da Müslümanlar ve Yahudiler de dahil olmak üzere tüm inançların temsilcilerine saygıyla yaklaştıklarını belirten Putin "Burada herkesin yabancı olduğu yönündeki yıkıcı düşünceleri hayata geçirmeye başladığımız anda ülkeyi yok ederiz. Bunun asıl mağduru ise Rus halkı olur" diye ekledi.
Rus lider, "Manevi alanda oldukça zengin bir çeşitliliğe sahibiz. Herkese saygıyla yaklaşıyoruz ve tüm askerlere kendi vatanlarını savunduklarını hissetme fırsatını sağlıyoruz. Sağlamaya da devam edeceğiz. Tanrıya şükür, bizim için işler böyle yürüyor. Başka bir vatanımız yok" dedi.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 27 Nisan 2024
İmsak 04:13
Güneş 05:42
Öğle 12:41
İkindi 16:26
Akşam 19:31
Yatsı 20:54
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı