Son Dakika

Sokaklar güvenli olmalı!

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, son dönemde artan sokak köpeği saldırılarıyla ilgili uyarılarda bulundu.

GÜNDEM 25.12.2021, 09:25
4
Sokaklar güvenli olmalı!
Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, son dönemde artış gösteren sokak köpeği ve vahşi köpek sorunuyla ilgili uyarılarda bulundu. Sosyal medya hesabı üzerinden açıklamalarda bulunan Karamollaoğlu, “Sokakta başıboş dolaşan köpeklerin yol açtığı dehşet haberlerine gün geçtikçe daha fazla tanık oluyoruz. Ne yazık ki bu konuda yerel yönetimler gerekli tedbirleri almadığı gibi kanunlar da bu tehlikelere karşı yetersiz kalıyor” dedi. 
Sokak hayvanlarıyla ilgili yetkili kurumların harekete geçmesi gerektiğini ifade eden Karamollaoğlu, “Hayvanlarla bu dünyayı paylaşıyoruz fakat onların sağlığı ve bizlerin güvenliği için artık daha ciddi önlemleri hayata geçirmek durumundayız. Sokaklar, her şeyden önce insanlar için, çocuklarımız için güvenli olmak zorunda” ifadelerini kullandı.
Gelecek 10 yılda sokak köpekleri sayısının 60 milyonu geçeceğini belirten Karamollaoğlu, şunları kaydetti: “Bu rakam ciddi bir güvenlik ve sağlık sorununu beraberinde getirecektir. Çocuklarımızın ve vatandaşlarımızın sokaklarda huzurla yürüyebilmesi, parklarda güvenle oturabilmesi için gerekli tedbirlerin ve uygulamaların hayata geçirilmesini bekliyoruz.”

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 04:15
Güneş 05:43
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:30
Yatsı 20:52
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı