Son Dakika

Tanju Özcan, Zafer Partisi'ne mi geçiyor?

Parti tarafından disipline sevk edilen CHP’nin Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan dün yazılı savunma yaptı. Tanju Özcan, Zafer Partisi'ne geçecek iddiaları hakkında da konuştu.

GÜNDEM 19.07.2022, 12:25
1
Tanju Özcan, Zafer Partisi'ne mi geçiyor?
Yaptığı tepki çeken ve tartışmalı çıkışlarla gündemden düşmeyen CHP’nin Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan kesin ihraç istemiyle Yüksek Disiplin Kurulu'na sevk edilmişti. Özcan da 18 Temmuz’da partiye yazılı savunması verdi. Tanju Özcan’ın Zafer Partisi'ne geçeceği iddia edildi. Konuyla ilgili Özcan’dan açıklama geldi. Tanju Özcan, Zafer Partisi'ne mi geçiyor?
Habertürk’te yer alan habere göre, Belediye meclis toplantısı sırasında el kaldıran AK Partili Hacer Çınar'a söyledikleri ve bundan dolayı yapılan protestoya dans ederek karşılık vermesi üzerine MYK tarafından kesin ihraç istemiyle disipline sevk edilen CHP'li Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan yazılı savunmasını dün verdi. Kendisi hakkındaki kararın bir an önce verilmesini istediğini belirten Özcan, Zafer Partisi'ne geçeceği iddiasını da yalanladı.
Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan Yüksek Disiplin Kurulu'na 25 Temmuz’da da sözlü savunma verecek. Özcan, “Kararın askıda kalmasının ne bana ne de partime bir faydası yok. Kararın mümkünse 25 Temmuz'da yani aynı gün verilmesini istiyorum.” dedi.
CHP'den ihracı halinde Zafer Partisi'ne geçeceği yönündeki iddiaları da yalanlayan Tanju Özcan, “Ben CHP'liyim, hukuken bağım kopsa da ben 22 yaşından bu yana parti içindeyim. Gençlik kolu başkanlığı yaptım, 48 yaşındayım şu an 26 yılımı verdim, gidecek başka yerim yok. Burası, CHP benim evim birçok MYK üyesinden daha uzun süredir partiye hizmet eden birisiyim.” ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 04:15
Güneş 05:43
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:30
Yatsı 20:52
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı