Son Dakika

TFF'den 1959 öncesi açıklaması! Fenerbahçe 5 yıldız kullanacak mı?

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Fenerbahçe'nin daha önce başvuruda bulunduğu 1959 yılı öncesi şampiyonluklar hakkında flaş bir açıklama yaptı.

SPOR 25.07.2022, 17:10
4
TFF'den 1959 öncesi açıklaması! Fenerbahçe 5 yıldız kullanacak mı?
Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, Merkez Hakem Kurulu Yaz Semineri'nde dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, "Hakemlik müessesinde geçtiğimiz sezon olumsuz kırılmalar oldu. Bunları ortadan kaldırmak için güven sistemini kazandırmamız lazım. Hakemlerin öz güvenini yükseltmemiz lazım. Yeni bir sayfa açıyoruz. Bütün hakemlerimize geçtiğimiz sezon performansı ile ilgili bir şey yapmıyoruz. Klasmanları dondurduk, 14 Kasım'a kadar gösterecekleri performansa göre hareket edeceğiz. Gözlemci ve temsilciler için de aynı şey geçerli. Güzel bir seminer olacağını düşünüyoruz. Dünyaca ünlü, UEFA'nın bize temsil ettiği, hem saha hakemliği hem de VAR hakemliği için hocalarımızla anlaştık. Bizim niyetimiz belli." şeklinde konuştu.
Fenerbahçe'nin 1959 öncesi şampiyonluklar için yaptığı başvuruya da değinen TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, "Göreve başladığımız tarih 16 Haziran. Temmuz ayı daha bitmedi. Aldığımız çok önemli kararlar var. Bu da iki yıl önce başvurulmuş, bizim de başlayalı bir ay oldu. Bize biraz zaman verin. Bizim herhangi bir şahsi görüşümüz yok. TFF yönetmelikleri, talimatları var. O talimatlar neyi söylüyorsa biz onu uygularız." dedi.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 04:15
Güneş 05:43
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:30
Yatsı 20:52
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı