TOGG, dünya sahnesinde: Özellikleriyle göz kamaştırdı

ABD’nin Las Vegas kentinde düzünlenen CES’e vizyon otomobiliyle katılan TOGG, yeniliklerini ve vizyonunu dünya kamuoyuna duyurdu.

BİLİM VE TEKNOLOJİ 06.01.2022, 02:30
29
TOGG, dünya sahnesinde: Özellikleriyle göz kamaştırdı
Türkiye'nin milli otomobili TOGG, ABD'nin Las Vegas kentindeki Tüketici Elektronoği Fuarı CES 2022’de yenilikler ve ilkleriyle dünyaya tanıtıldı.
Fuarda Transition Concept Smart Device (geçiş konsepti akıllı cihaz) adının verdiği konsept otomobil de sergilendi.

Etkinlikte TOGG'un elektrikli sedan konsept otomobil sergilenirken söz konusu konsepti 'Transition Concept Smart Device' olarak adlandırıldığı ve şirketin vizyon otomobili olarak açıklandı.

Murat Günak liderliğinde Pininfarina stratejik ortaklığıyla tasarlanan ve Turkish Cargo uçağıyla ABD’ye getirilen elektrikli otomobilin, daha önce sergilen sedan modelden farklı olarak fastback tasarıma sahip olduğu görülüyor.

CES sahnesinde tanıttığı sedan modelin tasarımı ile dikkat çeken TOGG'un günümüz otomobillerinden farklı özelliklere sahip olduğu görülüyor.

Ayrıca TOGG'daki ters yöne açılan kapıları dikkat çekerken, hem ön hem de arka koltukların elektrikli ayarlara sahip olması da yine yerli elektrikli otomobilin dikkat çeken özellikleri arasında.

Hollandalı otomotiv yayın organı Autoweek, TOGG'un elektrikli sedan modelinin patent başvurusundaki çizimlere ulaşmış ve otomobilin tasarımını okuyucuları ile paylaşmıştı.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 04:15
Güneş 05:43
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:30
Yatsı 20:52
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı