Son Dakika

WhatsApp'tan yeni bir gizlilik ayarı!

WhatsApp'tan yeni bir gizlilik ayarı geldi.

BİLİM VE TEKNOLOJİ 20.04.2022, 11:25
3
WhatsApp'tan yeni bir gizlilik ayarı!
WhatsApp, kullanıcıların uygulamaya en son giriş yaptıklarında belirli kişilerden gizlenmelerine olanak tanıyan yeni bir gizlilik ayarı uygulamaya başladı. Bu, altı ay önce yapıldı ve özellik, kullanıcıların küçük bir bölümünün kullanımına sunuldu.
Artık şirket, beta sürümünü kullananlarda bu özelliğe sahip. Spesifik olarak, 22.9.0.70 beta sürümünde, kullanıcının tüm kullanıcıların, kişilerinin, hiç kimsenin veya belirli kişiler dışında tüm kişilerin en son ne zaman bağlandığını görüp göremeyeceğini seçme olasılığı vardır.
Bu özellik, WhatsApp gizliliğini büyük ölçüde geliştirir . Bu arada bazı kişiler yüzünden en son ne zaman giriş yaptığınızı gizlemek istiyorsanız herkesi engellemelisiniz. Şu andan itibaren kişileri engelleyebilecek ve diğerlerine en son ne zaman giriş yaptığınızı bildirebileceksiniz.
Aynı ayar, profil resmini, profil bilgilerini, durumu ve uygulama tarafından sağlanan ve diğer kullanıcılar tarafından görülebilecek diğer ilgili bilgileri gizleme seçeneklerine kademeli olarak eklenecektir. 

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 04:15
Güneş 05:43
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:30
Yatsı 20:52
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı