Son Dakika

Zelenskiy: Orduyu gelecek yıla hazırlıyoruz

Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy, orduyu gelecek yıla hazırlamaya devam ettiklerini belirtti.

DÜNYA 28.12.2022, 00:45
1
Zelenskiy: Orduyu gelecek yıla hazırlıyoruz
Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy, Rusya ile yapılan savaş kapsamında orduyu gelecek yıla hazırlamaya devam ettiklerini belirtti.
Telegram hesabından gece saatlerinde paylaştığı görüntülü mesajıyla ulusa seslenen Zelenskiy, ülkesinde Rusya'ya karşı devam eden savaşa dair açıklamalarda bulundu.
Bugün savunma ve güvenlik güçlerinin temsilcileri ile bir araya gelen Zelenskiy, cephedeki son durumu ele aldıklarını dile getirdi.
 Zelenskiy, görüşmede, ordunun gelecek yıla yönelik hazırlıklarını konuştuklarını aktararak, "Ukrayna'nın savunma ve güvenlik güçlerini gelecek yıla hazırlamaya devam ediyoruz. Bu belirleyici bir yıl olmalı" dedi.
Ukrayna ordusunun her türlü mevsim şartlarına hazırlanacağını kaydeden Zelenskiy, "Kışın risklerin ne olduğunu, baharda ne yapmamız gerektiğini ve dolayısıyla tüm savunma ve güvenlik sektörünün hangi sonuçları göstermesi gerektiğini biliyoruz" ifadelerini kullandı.
Zelenskiy, amaçlarının, Ukrayna'nın tüm topraklarının özgürleştirilmesi olduğuna dikkati çekerek 2023 yılına da bu inançla gireceklerini belirtti.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 27 Nisan 2024
İmsak 04:13
Güneş 05:42
Öğle 12:41
İkindi 16:26
Akşam 19:31
Yatsı 20:54
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı