08.03.2023, 19:30 48

SINIRDA TEHLİKELİ HAMLE

Bugün sütunlarıma Mustafa Güldağ’ın twit dizisini misafir edeceğim. Daha sonra yorumlarınızı bekleyeceğim.

“Sonuna kadar dikkatli okuyun. ABD Genel Kurmay Başkanı Mark Milley, Suriyenin kuzeyinde terör örgütü YPG/PKK’nın işgalindeki bölgeleri ziyaret etti. Orada bulunan ABD üssünü denetledi. Büyük operasyon için geniş çaplı denetleme yaptı. Neden?

Koca ABD Genel Kurmay Başkanı’nın PKK/PYD Bölgesini ziyaret etmesi Türkiye’ye gözdağı ve mesajdır. Sanki başlatılacak bir işgal için silahlardan, asker ve lojistiğe kadar denetim yapması ilginç ve önemli. Sınırda neyin hazırlığı var?

Yaşanan deprem ve sonrasında ABD Genel Kurmay Başkanı’nın sınırda teröristleri ziyareti ve ABD üssünü denetlemesi tesadüf değil. Geniş çaplı bir hazırlığı denetledi. Millet birlik ve beraberlik içinde uyanık tutulmalı. Meselenin önemli tarafını anlatmaya başlayalım.

Mark Milley, Türkiye’nin güneyine 900 profesyonel Amerikan askerinin konuşlandırılacağını söyledi. Durum ciddi ve derinliklidir. Genel Kurmay Başkanı Mark Milley, daha önce Irak ve Afganistan savaşında bulundu. İşgal zemini hazırlama ve ani işgal uzmanı.

Ayrıca ordudaki tektonik silahları hızla aktif hale getiren adam. Tektonik silahların denemesini hızla yaptırıp ordu modernizasyonunu hızla arttırdı. PKK/PYD bölgesine gönderilen tırlarca silah arasında özel tektonik, elektronik silahlarda vardı. Bu önemli

Zaten PKK/PYD bölgesine özel silahların gönderildiği gündem edilmişti. O bölgeye tırlarla sadece top tüfekmi getirildiğini zannediyorsunuz? Güldürmeyin. Kıyamet savaşının en özel silahları da yığıldı oraya. Bir yandan ABD-NATO, Türkiye’nin etrafında konuşlanmaya devam ediyor.

Yunanistan adalarını silahlandırdıktan sonra bazı limanlara Türkiye’ye karşı silah ve mühimmat yerleştirdi. Devam, MİT 6 aydır PKK üs kadrosu ve sorumlularına yönelik ciddi operasyonlar yapıp temizledi. Bu sebeple PKK/PYD komuta edecek insan sıkıntısı çekmeye başladı.

Bu durum PKK’yı ciddi zora sokmuştu. Hatta Avrupa ülkelerinden ciddi komutan yardımı istedi. ABD, PKK/YPG’ye verdiği binlerce tır silahtan sonra yine bölgeye, tükenen PKK elemanları yerine ABD askeri yerleştirme kararı aldı.

ABD, TSK tarafından imha edilen PKK’lıların yerine kendi askerini gönderiyor. ABD Genel Kurmay Başkanı Milley’e dikkat edin. Milley 14 Ağustos 2015’te Ordu Kurmay Başkanı olarak atandığında ilk olarak şunu dedi:

“Kara muharebesine hazırlık ABD ordusunun bir numaralı önceliğidir ve öyle kalacaktır. Geleceğin çevik uyarlanabilir ordusunu inşa etmek için ne gerekiyorsa yapacağız.” Aynen yapıyorda. Ordu modernizasyonuna hızla ağırlık verdi. Bölgede tektonik silah denemesi de yapıyor.

Şimdi ise Türkiye’nin güneyinde büyük bir askeri hazırlık içerisinde. Kazmayı derine vuruyorum. Dikkat. Hatay, Türkiye’nin güneyi için en stratejik şehirdir. Hatay Evanjelistler, derin siyonistler ve küreselci Paganlar için çok önemli bir nokta.

Depremin ilk gününden itibaren Hatay’da yoğun ajanlık, Provakatörlük faaliyeti başlattılar. En son Hatay’da baraj patladı diyerek şehrin korku ile hızla boşaltılıp Hatay’dan işgal girişimi başlatmak istediler. Lakin olmadı, tutmadı. Engellendi.

Siz haber kanallarından film gibi deprem haberi izlerken MİT, ordu ve devlet erkleri bunu engellemek için yoğun çaba harcıyordu. Devletin bu uğraşından kimsenin haberi bile yoktu. Hatay hala paralı ve görevli provakatör kaynıyor.

Hatay’da devlet yok demek, başlatılacak kaos ve işgal girişimine destek olmaktır. Gönüllü ajanlıktır.! Provakatör ve ajanların etkisinde kalıp bilmeden buna alet olanda çok. Partiler üstü düşünün. Savunma hattında kalın. Birlik ve bütünlük içinde olmalıyız.

Devlet sadece depremle mücadele etmiyor. Küreselcilerin faaliyetlerini anlatırken devleti güvenilmez göstererek milletle devletin arasını açıp milleti, vatanı savunmaz hale getirmek isteyen de var. Bu da tehlikeli. Ne konuşup paylaştığınıza dikkat edin. Aklı Selim olun.

Şu anda devletin işini zorlaştırmamalı. Aklı selim olalım. Birlik ve beraberliğe teşvik edelim. Partiler üstü düşünün.”

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 04:15
Güneş 05:43
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:30
Yatsı 20:52
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı