Son Dakika

ÇELİK: "MİLLİ GÖRÜŞ DEYİNCE HEP AKLIMIZA MERHUM BÜYÜĞÜMÜZ SÜLEYMAN ÇALIŞKAN GELİR"

Mil-Sen Genel Başkanı Mücahit Çelik ve Mil-Diyanet Sen Başkanı Celalettin Gül, Saadet Partisi Genel İdare Kurulu (GİK) Üyesi Doç. Dr. Necmettin Çalışkan'a taziye ziyaretinde bulundu.

YEREL HABERLER 12.03.2021, 13:32
75
ÇELİK: "MİLLİ GÖRÜŞ DEYİNCE HEP AKLIMIZA MERHUM BÜYÜĞÜMÜZ SÜLEYMAN ÇALIŞKAN GELİR"

Mil-Sen Genel Başkanı Çelik; “Hatay'ımıza ve Antakya'mıza bir takım teşkilat çalışmaları yapmak için geldik. Geldiğimiz bu ziyarette eski kadim dostumuz Doç. Dr. Necmettin Çalışkan Bey’e de taziye ziyaretinde bulunduk.

Merhum Süleyman Çalışkan büyüğümüz davamıza çok büyük katkıları olmuştur. Özellikle Adana ve bölge de "Millî Görüş" deyince hep aklımıza merhum büyüğümüz gelmiştir. Rabbim onlardan razı olsun, biz onların iyiliklerine şahidiz. Rabbim mekânlarını cennet eylesin. İnşallah cennetin en güzel yerinde Peygamber Efendimizle ve Millî Görüş lideri merhum Erbakan hocamla birlikte olacaklardır.  Bizim inancımız buna tamdır. Umuyoruz ki bizlerde onların bıraktığı bu emaneti en güzel şekilde temsil etmeye devam ederiz.

Biz bugün kamu alanında hakkın, adaletin, hakkın yanında olmanın ne kadar kıymetli olduğunu göstermek için çalışıyor ve çabalıyoruz. Bugün Antakya'ya gelerek bu tohumları attık, inanıyoruz ki bu tohumların burada da yeşereceğini, hakkın temsil edilmesi hususunda memur sendikaları arasında ciddi anlamda hakkı savunan, hakkın bayraktarlığını yapan Mil-Sen bayrağının en yükseğe çıkarılması hususunda gayretimiz olacak. " dedi.


Çalışkan ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek; “Bu nazik ziyaretinizden dolayı şükranlarımı ifade ediyorum. Kadim dostum Mücahit Beyi burada bir sendikanın genel başkanı olarak görmek bizi ziyadesiyle memnun etti.

Gerçekten ilimiz son yıllarda acılarla, felaketlerle anılıyor. Özellikle İdlip’te yaşanan askerlerimizin şehit edilmesi olayı ve tabi ki Suriye’nin savaş bölgesine açılan bir kapı olarak Hatay ilimiz ülke gündeminde zor bir dönemeçte yer alıyor. Umuyoruz ki bu sıkıntılı süreç bir an önce aşılır. İnşallah bölgemize huzur hâkim olur.

Elbette sendikal mücadele önemlidir. Sendikal mücadele Hak ekseninde yürütüldüğü zaman, inanç esaslarımıza uygun bir mücadele sürdürdüğü zaman, elbette geleceğe yönelik olarak var olmamız gereken yerlerden birisidir. İslami camia olarak belki de sendikal mücadelelerde biraz geç kalındı. Rahmetli Erbakan Hoca’nın bundan yıllar önce başlattığı bir mücadeleyle attığı tohumlar yeşermeye başladı.

Sendikalar birbirlerinin rakibi değil, birbirlerinin partneri olmalı; birbirleriyle dirsek teması içerisinde mücadelelerini sürdürmeliler. Aynı şekilde sendikalar siyasi partilerin arka bahçeleri değil, bağımsız kuruluşlardır. Bu nedenle herkese karşı kucaklayıcı olmalıdırlar.

Bizler de Mil-Sen’in ilimizdeki çalışmalarından memnuniyet duyuyoruz. Bu vesileyle ziyaretinizden dolayı sizlere, tekrardan teşekkür ediyorum.” Dedi.

Mil-Sen Genel Başkanı Mücahit Çelik ve Mil-Diyanet Sen Başkanı Celalettin Gül görüşmede misafirperverliğinden dolayı Çalışkan'a teşekkür ederek, Mil-Sen'in hakkında da genel bilgi verdi.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 04:15
Güneş 05:43
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:30
Yatsı 20:52
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı