YILMAZ: BU ÇİLE BU ZULÜM BİTSİN!

YEREL HABERLER 18.06.2021, 09:15
39
YILMAZ: BU ÇİLE BU ZULÜM BİTSİN!

Hatay’ın kangren sorunlarından olan Ekinci ve Honda kavşağının yoğun trafiği, hastaneye ve işine gidenler için büyük çileye dönüşmesi BASK Hatay il temsilciliği tarafından tepkiyle karşılandı.

Kısa adı BASK olan Bağımsız Kamu Görevlileri Sendikaları Konfederasyonu Hatay Onursal Başkanı Metin Yılmaz bu çilenin son bulması için HBB’ye çağrıda bulunarak, işin çözümü noktasında mücadele ettiklerini belirtti.

Çeşitli kanallar vasıtasıyla oranın karayollarına ait olduğu kendisine iletildiğini hatırlatan Yılmaz, ancak Büyükşehir Belediyesi EXPO için karayollarına ait olan adliyenin oradaki döner kavşağını yaptırdığına dikkat çekerek, HBB istediği takdirde karayollarına yaptırabiliyormuş. Burayı da karayollarıyla işbirliği içerisinde çözüm ulaştırabilir. Bu millete zulmetmeyi bıraksınlar” dedi.

Yılmaz konuşmasının devamında, “Özellikle sağlık çalışanlarımız Ekinci kavşağı ve Honda kavşağında halkımıza daha kaliteli bir hizmet vermek için mesaiye geç kalıyor.

İfade ettiğim gibi çözüme kavuşturulmaması durumunda işin peşini bırakmayıp HBB önünde Başkan Bey’in binaya giriş ve çıkışını engellemek için arabaları bina girişine park ederek yol kapatma eylemi yapacağız ki kendileri de bu zulme şahit olsun. Çoğu sağlık personeli arkadaşımız emniyet şeridini ihlal ettiği için ceza dahi yemiştir. Amacımız bu çilenin ve zulmün bitmesidir” ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 04:15
Güneş 05:43
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:30
Yatsı 20:52
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı