AGD’li liseliler doğa yürüyüşünde buluştu

Pandemi yasaklarından sonra AGD’li gençler soluğu doğa yürüyüşünde aldı. Birçok ilde düzenlenen faaliyetler ile kardeşlik pekiştirilirken, milli ve manevi eğitimler de doludizgin sürdü.

GÜNDEM 08.06.2021, 04:35
17
AGD’li liseliler doğa yürüyüşünde buluştu
Küresel salgın Kovid-19 dolayısıyla getirilen yasaklardan en çok etkilenen liseli gençler yasakların kaldırılması ile Anadolu Gençlik Derneği ( AGD) Liseler Komisyonu tarafından birçok ilde organize edilen doğa yürüyüşlerinde bir araya geldi. Doğa yürüyüşünün yanı sıra milli, manevi eğitimler gerçekleştirilirken, ‘Yeni Bir Dünya’yı kurma idealindeki gençler yeniden bir araya geldi.

Pandemi nedeniyle evlerinden çıkamayan gençlerin sosyal, kültürel ve sportif alanda dâhil olabilecekleri birçok etkinlik ve organizasyon planlayan Anadolu Gençlik Derneği Liseler Komisyonu, birçok ilde düzenledikleri doğa yürüyüşleri ile pandemi döneminin gençler üzerinde oluşturduğu olumsuz havadan kurtarmayı amaçlarken, verilen milli ve manevi eğitimler ile ise doğruyu yanlıştan ayıran, hakkı batıldan üstün tutan bir zihniyete sahip gençliğin oluşmasına vesile olmayı amaçlıyor.

Ankara Liseler Komisyonu Başkanı Erkam Kaya, “Biz amacı sadece sosyal etkinlikler düzenlemek olan ve gençlerin gelişimini düşünmeyen bir dernek değiliz. Evet, bizler de sosyal etkinlikler düzenliyoruz ancak bu etkinlikler içerisinde gençlerin namaz kılmalarına, çeşitli konularda eğitim almalarına da olanak sağlıyoruz. Tabi birde hiç bir yerde bulamayacağınız o samimiyeti ve muhabbeti de burada bulacağınıza inancımız tam. Yukarıda da belirttiğim üzere bu faaliyetler yıllardır yapılıyor ve Allah nasip ettiği müddetçe de yapılmaya devam edecek” ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 04:15
Güneş 05:43
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:30
Yatsı 20:52
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı