AKP'li isim ORC'yi hedef almıştı! Erdoğan'da anket şirketlerini eleştirdi

AKP'li isim son anket sonuçlarını açıklayan ORC'yi hedef almıştı. Şimdi de Erdoğan'da anket şirketlerini eleştirerek "güvenim kalmadı" dedi.

GÜNDEM 17.10.2021, 13:55
19
AKP'li isim ORC'yi hedef almıştı! Erdoğan'da anket şirketlerini eleştirdi
AKP'li yönetici hafta başında ORC'nin açıkladığı son seçim anket sonuçlarına tepki göstermişti. Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'da Afrika ziyareti öncesi anket şirketlerini eleştirerek "güvenim kalmadı" dedi.
Anket şirketlerini eleştiren Erdoğan, "Özellikle son dönemde ortaya atılan anketlerin kimler tarafından, ne amaçla yapıldığı ortada. Bu tür anketlerde manipülasyonlardan ciddi manada bıktık. Gerçekçi anketler bunların manipülasyonlarını tamamıyla ayaklar altına alacak anketlerdir." görüşünü savundu.
AKP Genel Merkez yöneticisi tarafından eleştirildiklerini sosyal medya hesabı üzerinden açıklayan ORC Araştırma’nın sahibi Mehmet Pösteki "Çalışmamız AKP’yi tatmin edecek sonuçlar içermediği için olsa gerek, bir genel merkez yöneticisi tarafından bilim ve etik kurallarına uymadığımız söylendi" diyerek "Dün, yerli ve milli dedikleri bizlere bugün ne dedikleri hiç umurumuzda değil." cevabını vermişti.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 04:15
Güneş 05:43
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:30
Yatsı 20:52
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı