Son Dakika

AKP'nin düzenlediği konserde yangın: Nebati alandan uzaklaştırıldı

Tarsus'ta AKP teşkilatının düzenlediği Cengiz Kurtoğlu konserinde yangın çıktı. Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati ve şarkıcı Kurtoğlu, güvenli bir şekilde alandan çıkarıldı.

GÜNDEM 04.05.2023, 22:15
2
AKP'nin düzenlediği konserde yangın: Nebati alandan uzaklaştırıldı
Tarsus'ta düzenlenen AKP teşkilatı tarafından organize edilen Cengiz Kurtoğlu konserinde, teknik malzemelerin bulunduğu bir TIR'da yangın çıktı. Olay sonrası Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati ile şarkıcı Cengiz Kurtoğlu alandan uzaklaştırıldı.
Yangın sırasında sahneye kadar ulaşan yoğun duman nedeniyle Bakan Nebati korumaları eşliğinde makam aracına alınarak, güvenli bir bölgeye götürüldü. Şarkıcı Cengiz Kurtoğlu da yükselen duman nedeniyle sahneden ayrıldı. Olay yerine hızlı bir şekilde gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale ederek kontrol altına aldılar. Ancak teknik malzemelerin bulunduğu TIR tamamen yanarak kullanılmaz hale geldi.
Konser alanındaki vatandaşlar, yangın sonrası panik yaşayarak alandan uzaklaştılar. Organizasyonu düzenleyen AKP teşkilatı ise olayın ardından bir açıklama yapmadı. Yangının neden çıktığı ve olayın sonuçları hakkında ise henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 04:15
Güneş 05:43
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:30
Yatsı 20:52
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı