Android'in ilk günden beri sahip olduğu o özellik iOS 18'e geliyor!

Android'in ilk günden beri sahip olduğu bir özellik iOS 18'e de gelecek.

BİLİM VE TEKNOLOJİ 26.03.2024, 18:15
1
Android'in ilk günden beri sahip olduğu o özellik iOS 18'e geliyor!
Android ve iOS bir süredir birbirleriyle özellik alışverişinde bulunuyorlar. Görünüşe göre Android'in ilk günden beri sahip olduğu bir özellik iOS 18'e de gelecek.
MacRumors'a göre bu, sitenin kaynaklarına göre iPhone kullanıcılarının ana ekranlardaki uygulama simgelerini daha özgürce düzenlemesine olanak tanıyacak. Sayfaya göre Apple, kullanıcıların uygulama simgeleri arasında boş alanlar, satırlar ve sütunlar oluşturmasına olanak tanıyacak.
Bu özellik, 2008'deki ilk telefondan bu yana Android'in ana ekranlarının nasıl kullanıldığıyla aynı görünüyor. Android, kullanıcıların uygulama simgelerini istedikleri gibi bir ızgarada düzenlemelerine ve istedikleri gibi boş alanlar bırakmalarına her zaman izin verdi. Buna karşılık, iOS bugüne kadar kullanıcıların ekranda boş alanlar bırakmasına izin vermiyor ve simgeler boşlukları otomatik olarak dolduruyor.
MacRumor'un kaynakları, iOS 18'in daha fazla ana ekran özelleştirme seçeneği getireceğini söylüyor. Nihayet iOS, bu güncellemeyle birlikte kullanıcı tarafından daha fazla kişiselleştirilebilir hale gelecek.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 27 Nisan 2024
İmsak 04:13
Güneş 05:42
Öğle 12:41
İkindi 16:26
Akşam 19:31
Yatsı 20:54
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı