Beyaz TV programcısı da Paramount Otel'e gitmiş

Melih Gökçek'in kanalı Beyaz TV'de program yapan Tahir Sarıkaya'da Sezgin Baran Korkmaz'ın oteline gittiği öne sürüldü.

GÜNDEM 16.06.2021, 12:25
21
Beyaz TV programcısı da Paramount Otel'e gitmiş
Melih Gökçek'in kanalı Beyaz TV'de Uyan Türkiye'm isimli sabah programını sunan Tahir Sarıkaya, yaşamına son veren vatanldaşlara ilişkin tepki çeken ifadeler sarf etti.
Geçim sıkıntısı nedeniyle yaşamına son veren vatandaşları hedef alan Sarıkaya, "İntihar ediyorum, suçlu Erdoğan. 'Sen kumar oyna, sen her şeyi yap ondan sonra 'zor durumdayım.'Bitcoin oyna, zor durumdayım, battım, oh... Bütün suçlu Erdoğan" ifadelerini kullanmıştı.
Tartışmaların odağındaki Paramount Otel'de Tahir Sarıkaya'nın da kaldığı ortaya çıktı. 18 Ağustos 2019'da Paramount Otel'de çektiği bir videoyu hesabından yükleyen Sarıkaya, "Bodrum’da manzaramız ama denize gidemiyoruz" ifadelerini kullandığı tespit edildi.

Videosunda Paramount Hotel'i gündeme getiren Sedat Peker'in iddiları üzerinden birçok kişinin firari Sezgin Baran Korkmaz'ın otelinde kalması tepkilere neden oldu.
Sedat Peker'in otel hakkındaki iddiaları şöyle:
“Bodrum’da Paramount Hotel var. Sahibi kim? Sezgin Baran Korkmaz. Bu arkadaş Türkiye’de aranıyor, Amerika’da da. Türkiye ayrı arıyor, Amerika ayrı arıyor. Sezgin Baran Korkmaz’ın otelinde kimler var? Bölge İdare Mahkemesi Başkanı Esat Toklu, hani İçişleri Bakanlığı’nın koyduğu yasakları kaldıran var ya o. Veysi Ateş tatil ekibinde. Bunlar tatili de beraber yapıyorlar, kesmeyi de beraber yapıyorlar. Resul olaya sonradan dahil olacak bunlar şimdi tatil ekibi. Şimdi bunlar, bir de Muğla Emniyet Müdürü, Marina Yalıkavak vardı ya el konulan aynı yer. Dikkat edin hep el koyma operasyonları Muğla’da oluyor, şimdi de otele el koyuyorlar. Sizin aranan adamın otelinde ne işiniz var? Hani faturalarınız? Suit odalarda kalıyorsunuz, hani fatura?”

Paramount Hotel'in ilk sahibi olan Atilla Uras'ın kızı Victoria Yasemin Uras, Youtube'de yayın yapan Zanka TV'de Ferit Atay'ın sorularını yanıtladı. Victoria Yasemin Uras, Özbek asıllı Botır Rakhimov’un otele 'çöktüğünü' ve babasının öldüğü gün askeri kışlalar inşa eden Cihan Ekşioğlu'nun otele devletin tankıyla girdiğini ileri sürdü.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 04:15
Güneş 05:43
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:30
Yatsı 20:52
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı